Ozanköy’de hedefler belirlendi

Ozanköy’de hedefler belirlendi

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ozanköy’de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ozanköy’de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Seran Kaşif YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, takımın fiziksel gücünün yavaş yavaş iyiye doğru gittiğini söyledi. Kaşif, bu sezon hedeflerinin ligde kalmak olduğunu da bir kez daha yineledi.

 

Kaşif: “Çalışmalar yoğun geçiyor”

Ozanköy teknik patronu Seran Kaşif, yaptığı değerlendirmede çalışmalardan bahsederek, sezon hazırlıklarının gerek idmanlar, gerekse hazırlık maçları olmak üzere yoğun geçtiğini aktardı. Sezon sonunda üzülen takımlardan biri olmak istemediklerini aktaran genç teknik adam, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi. Süper Lig’in Girne ekiplerinden Ozanköy, bugün Birinci Lig ekibi Hamitköy ile hazırlık maçı yapacak.

 

“Savunma bölgesine takviye yapmak zorundayız”

Teknik direktör Seran Kaşif, saha içi çalışmalarının yanında transfer çalışmalarının da büyük titizlikle sürdüğünü aktardı. Daha önce imza atan yabancı oyuncu Sede Marc Dion’un kardeşi olan Junior Dion da geçtiğimiz gün adaya geldiğini ve antrenmanlara çıktığını ifade etti. Oyuncunun hücum ağırlıklı olduğunu dile getiren Kaşif, yabancı transferin noktalanmasıyla taşların yerine oturacağını kaydetti. Yerli oyuncular için de girişimlerde bulunduklarına dikkat çeken genç teknik adam, önümüzdeki günlerde savunma mevkisine takviye yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

“Hedefimiz ligde tutunmak”

Süper Lig’de henüz yeni olduklarını aktaran Ozanköy teknik direktörü Seran kaşif, şu andaki kadro yapılarının pek fazla Süper Lig deneyimi olmadığını, bu nedenle bu yıl amaçlarının Süper Lig deneyimi kazanmak olduğunu ve ligde tutunmaları halinde önümüzdeki sezonlarda hedef yükseltmek istediklerini ifade etti.

Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.