Oyuncular imzaları attı

Oyuncular imzaları attı

Kulüpler anlaşmaya vardığı oyunculara imza attırdı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) belirlediği ve 1 Temmuz – 18 Ağustos tarihlerini kapsayan bonservisli transfer sezonunda kulüpler oyunculara imza attırdı. 1.5 ay boyunca devam eden süreçte kulüpler, toplam olarak 124 oyuncuya imza attırdı.

 

125 transfer gerçekleşti

Süreç boyunca takımlar, anlaşmaya vardığı oyunculara toplam olarak 125 adet imza attırdı. Bu sayının 75 tanesi bonservisli transfer, 37 tanesi geçici transfer, 3 tanesinin de yabancı transfer olması dikkat çekti.  10 oyuncu ise serbest transfer hakkını kullandı. 

 

En fazla transfer GAÜ Çetinkaya’dan

1 Temmuz – 18 Ağustos tarihleri arasında açık olan bonservisli transfer döneminde en fazla transferi Süper Lig’in güçlü ekiplerinden GAÜ Çetinkaya yaptı. Bu sezon şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen sarı kırmızılılar, şu ana kadar 12 oyuncuya imza attırdı. Süreç içerisinde Çetinkaya’yı takip eden Görneç 11, Mağusa Türk Gücü ise 10 kişiye imza attırdı.

 

Kiralık ve yabancı oyuncu transfer dönemi sürüyor

Süper ve Birinci Lig ekipleri için 1 Temmuz’da başlayan ve geçtiğimiz Cuma günü tamamlanan yerli oyuncular için transfer döneminin tamamlanmasının ardından yabancı futbolcu ve kiralık transfer dönemleri devam ediyor. Kiralık transfer dönemi 11 Eylül’de, yabancı uyruklu futbolcu transfer dönemi ise 2 Ekim’de sona erecek.


transfer-1.jpgtransfer-2.jpgtransfer-3.jpgtransfer-4.jpg

transfer-5.jpg

Bu haber toplam 3368 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.