1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Oytun Ersan Project ve İlk Albümü ''East Meets West''
Oytun Ersan Project ve İlk Albümü   East Meets West

Oytun Ersan Project ve İlk Albümü ''East Meets West''

Oytun Ersan Project ve İlk Albümü ''East Meets West''

A+A-


Ersin Kaşif

Değerli dostum Kıbrıslı müzisyen Oytun Ersan, ilk albümü ile Kıbrıslı müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Bu albümün en büyük özelliği ise, dünya standartlarında bir çalışmanın bir değer olarak ortaya çıkması. Albümdeki eserlerin gönül rahatlığıyla Amerika, Avrupa ve tüm kıtalarda da çalınabilecek özellikte olması. “Doğunun Batıyla Buluşması” ismi,  bir rastlantı değil yani. Oytun Ersan Project'in ilk albümü ''East Meets West'' müzik severlerle buluşuyor.
Oytun Ersan Project'in merakla beklenen ilk albümü özellikle sosyal medya'da büyük yankı ve merak uyandırdı.  ''East Meets West'' yani ''Doğunun Batıyla Buluşması'' adlı albüm, kendine özgü melodileriyle Doğu ve Batı ezgilerinin harmanlanmasıyla meydana gelen Oytun Ersan'a ait toplam 9 besteden oluşuyor. Funk ve Etnik Jazz'ın ağırlıkta olduğu bu albümde kalbinize dokunacak duygusal parçaların yanı sıra, son derece dinamik ve keyifli şarkılar da bulunuyor. Albüme katkı koyan müzisyenler arasında hepimizin yakından tanıdığı değerli sanatçı Okan Ersan, dünyanın en iyi tromboncusu ünvanını taşıyan Wycliffe Gordon ve trompet virtüözü Profesör Rex Richardson da yer alıyor. Ülkemizin başarılı müzisyenlerinden Yusuf Çerkez, Kadir Evre, Oytun Küskü, Aytunç Akdoğu, Simge Akdoğu, Mustafa Aksaç ve Rus asıllı sanatçı Ivan Lavrantev de bu albüme katkı koyan değerli sanatçılar arasında yer alıyor. Sosyal medya üzerinden Cdbaby ve Itunes'da piyasaya sürülen albümün fiziksel cd'leri de müzik severlerle buluşmaya hazır.

BELLAPAİS MÜZİK FESTİVALİNDE SAHNE ALACAKLAR

Oytun Ersan Project geçtiğimiz yıl Mağusa Kültür ve Sanat Festivali, İstanbul'un prestijli mekanlarından Nublu Jazz Klübü ve son olarak sokak hayvanları yararına düzenlenen bir etkinlik çerçevesinde Nostalji Bar'da sahne alarak büyük beğeni toplamıştı. Oytun Ersan Project, Uluslararası Bellapais Müzik Festivali kapsamında 11 Haziran akşamı saat 20:30'da Bellapais Manastırında konser verecek. Biletler Bellapais Manastırı girişinde yer alan gişeden temin edilebilecek. Yenidüzen Adres olarak, değerli müzik sanatçımıza ve orkestrasına başarılar diliyoruz.

Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 214. Sayısı

Adres Kıbrıs 214. Sayısı