1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Oylamada sona doğru
Oylamada sona doğru

Oylamada sona doğru

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde oylama işleminde sona geliniyor

A+A-

Yenidüzen Gazetesi tarafından 21 yıldır gerçekleştirilen ve ülke sporuna önemli bir motivasyon kaynağı olan Yılın Spor Ödülleri’nde oylama işleminde sona geliniyor. 2017 yılında elde ettikleri başarılarla Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde belirlenen adaylar arasında birincileri her yıl olduğu gibi bu yıl da siz okuyucularımız belirleyecek. Yaklaşık üç aylık bir süreyi kapsayan kupon ve SMS oylaması 31 Mayıs Perşembe günü sonlanacak.

Yeni oylamaya büyük ilgi

Her yıl yaklaşık üç aylık süre içerisinde gazeteniz YENİDÜZEN’de yayınlanan kuponlarla gerçekleştirdiğiniz oylamaya bu yıl eklenen SMS oylaması da büyük ilgi gördü. Bugün de dahil olmak üzere oylamanın tamamlanmasına 5 gün kalırken, kuponlar gazetemize getirilmeye başlandı. Siz de yayınlanan kuponlarda kullandığınız oylarınızı YENİDÜZEN Gazetesi’ne ulaştırarak oylama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Kuponları getirmek için ek süre

31 Mayıs Perşembe günü son kuponun yayınlanması ile birlikte aynı gün SMS oylamasının da son günü olacak. Daha sonra kuponlarda kullandığınız oyları 8 Haziran Cuma gününe kadar Yenidüzen Gazetesi’ne ulaştırmak için ek süreniz olacak. Ödül töreninin tarihi ise daha sonra açıklanacak ve birinciler ödül töreninde duyurulacak.

Nasıl oy kullanırım?

31 Mayıs Perşembe gününe kadar YENİDÜZEN Gazetesi spor sayfalarında yayınlanacak olan kuponlar üzerinde yer alan beş kategori içerisinde en az 1, en fazla beş kategoride, her kategoride tek isim seçilecek şekilde oy kullanabileceksiniz. Adayınızın yanındaki kutuyu işaretlemeniz yeterli olacak. Biriktirdiğiniz kuponları oylama süresince veya oylama tamamlandıktan sonra 8 Haziran Cuma gününe kadar Yenidüzen Gazetesi’ne getirerek oy verme işleminizi tamamlayacaksınız. Tamamı boş gönderilecek olan kuponlar ise geçersiz sayılacak.

SMS oylaması

Kupon oylamasına ek olarak desteklediğiniz adaya SMS ile oy vererek adayınızın şansını arttırabileceksiniz. Adayınızın resminin üzerinde bulunan numarayı 4353’e kısa mesaj göndererek oy kullanma işleminizi gerçekleştirebileceksiniz. Her bir SMS ücreti tüm operatörler için (Turkcell ve Telsim) 2.61 TL / 49 Kontördür.

 

Bu haber toplam 1902 defa okunmuştur