1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Osman Salih Başman’ı kaybettik
Osman Salih Başman’ı kaybettik

Osman Salih Başman’ı kaybettik

‘Göğüs ağrısı ve soğuk terleme’ şikâyetiyle Mağusa Tıp Merkezi’ne başvuran ardından da Mağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 49 yaşındaki işadamı Osman Salih Başman, ‘kalp krizi’ şüphesiyle yaşamını yitirdi

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

‘Göğüs ağrısı ve soğuk terleme’ şikâyetiyle Mağusa Tıp Merkezi’ne başvuran ardından da Mağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 49 yaşındaki iş insanı Osman Salih Başman, ‘kalp krizi’ şüphesiyle yaşamını yitirdi.
49 yaşında hiç beklenmedik bir anda hayata gözlerini yuman Başman’ın ölümü, ülkede derin üzüntü yarattı.
Mağusa Tıp Merkezi Dahiliye Uzmanı Dr Okan Dağlı, Başman’ın, dün sabah 05.30 sıralarında ‘göğüs ağrısı ve soğuk terleme’ şikayetiyle hastaneye başvurduğunu söyledi.
Dağlı, yapılan kontrollerde Başman’ın tansiyonunun ve nabzının yüksek olduğunun belirlendiğini dile getirdi.
Akabinde Başman’ı elektrosu çekildiğini ve kalp krizi geçirdiğinin teşhis edildiğini söyleyen Dağlı, yapılan ilk müdahalenin ardından doktor nezaretinde ambulansla Mağusa Devlet Hastanesi Koroner Yoğun Bakıma sevk edildiğini kaydetti.

Kalp masajı yapıldı ama…
Dağlı, Koroner Yoğun Bakıma sevk edildiği sırada hastane koridorunda Başman’ın kalbinin ve solunumun durduğunu belirterek, kalp masajına cevap vermeyerek hayatını kaybettiğini ifade etti.
Öte yandan elde edilen bilgiye göre Başman’ın kesin  ölüm nedenini belirlemek için yapılacak otopsinin ardından bugün Mağusa Mezarlığı’na defnedilecek.

Bu haber toplam 4996 defa okunmuştur