1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Oshan: “Toparlanacağız”
Oshan: “Toparlanacağız”

Oshan: “Toparlanacağız”

Süper ligin ilk üç haftasında henüz galibiyetle tanışamayan Doğan Türk Birliği, hafta sonu karşılaşacağı Gençler Birliği karşısında galibiyeti arayacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Transfer süreci içerisinde yaptıkları transferlerle hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Doğan Türk Birliği’nde (DTB) üç hatadır alınan kötü sonuçlar teknik direktör Caner Oshan’ı istifa ettirirken, önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında görüşülerek, Caner Oshan’a istifasının kabul görmediği bildirildi. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, “Başkan Bayar Piskobulu ve yönetim kurulu üyeleri ile önceki akşam toplantıda bir araya geldim. Alınan kötü sonuçları masaya yatırdık, ancak alınan bu kötü sonuçlar nedeni ile takımdan ayrılmamın söz konusu olamayacağını ilettiler. Gençler Birliği maçına kadar toparlanıp galibiyet almak için tüm camia canla başla çalışmalıyız” dedi.

Oshan: “Milli maç nedeni ile Lua Lua G.Birliği maçında yok”

Lige hiç beklemedikleri bir şekilde kötü başladıklarının altını çizen DTB Teknik Direktörü Caner Oshan yaptığı açıklamada “Ligin henüz daha başı, oynanan üç maç ve kaybedilen önemli, ancak sadece 9 puan. Oysa daha oynanmayan 27 maç ile kazanılması gereken 81 puan var” diye konuştu. İyi futbolculardan kurulu bir takım olduklarının farkında olduklarını belirten Oshan,”Bu iyi futbolcuların moral ve motivasyona ihtiyacı var, onu da Gençler Birliği karşısında kazanıp sağlayacağız” dedi. DTB Teknik direktörü Caner Oshan, “Gençler Birliği karşılaşmasına dört idmanla hazırlanacaklarını, yabancı oyuncuları Lua Lua’nın milli maç nedeni ile ülkesine gittiğini ve bu karşılaşmada forma giyemeyeceğini” söyledi.     

yeniduzen-satin-aliniz-935.jpg

 

 

Bu haber toplam 1591 defa okunmuştur
İlgili Haberler