1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ortaköy’den CTP geçti: Fellahoğlu’na destek istendi
Ortaköy’den CTP geçti: Fellahoğlu’na destek istendi

Ortaköy’den CTP geçti: Fellahoğlu’na destek istendi

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Lefkoşa İlçesi, Ortaköy bölgesinde 29 Haziran’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için bildiri dağıtımı gerçekleştirdi

A+A-


Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Lefkoşa İlçesi, Ortaköy bölgesinde 29 Haziran’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için bildiri dağıtımı gerçekleştirdi. Ortaköy’deki bildiri dağıtımına CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile eşi Ayşe Yorgancıoğlu başta olmak üzere, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Sağlık Bakanı Ahmet Gulle, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve CTP-BG Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyesi adayları katıldı.
 

CTP’Lİ HEYETE ESNAFTAN YOĞUN İLGİ

Bildiri dağıtımı sırasında Ortaköy esnafını teker teker ziyaret eden Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, halktan yerel seçimlerde destek talep etti. Yorgancıoğlu’nun eşlik ettiği bildiri dağıtımı halktan gelen olumlu tepkilerle coşkulu bir havada gerçekleştirildi. Ortaköy esnafına düzenlenen ziyaretlerde Başbakan Yorgancıoğlu’nun eşi Ayşe Yorgancıoğlu da bildiri dağıtımında yer aldı. Lemar bölgesinden başlayıp Ortaköy ışıklarına kadar düzenlenen bildiri dağıtımının sonunda Yorgancıoğlu ve beraberindeki heyet Ortaköy Spor Kulübü’nü de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Büyük ilgi gören CTP-BG heyeti esnaf ziyareti ve bildiri dağıtımının ardından Ortaköy ziyaretini tamamladı.

Bu haber toplam 1468 defa okunmuştur