1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ortaköy’de zemin seriliyor
Ortaköy’de zemin seriliyor

Ortaköy’de zemin seriliyor

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ile halı serme işlemi devam eden Ortaköy spor tesislerini ziyaret etti

A+A-

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ile halı serme işlemi devam eden Ortaköy spor tesislerini ziyaret etti. Cahitoğlu tesisleri ziyaretinde yaptığı açıklamada Ortaköy Spor Kulübü, spordan sorumlu bakanlık ile Tüfekçi Ltd. arasında 2013 yılında yap işlet devret modeline göre sözleşme imzaladığını, sözleşmede öngörülen Star 2 nitelikli FIFA onayı bulunan sentetik zeminli futbol sahasının halı serme işleminin başladığını aktardı.

 

Cahitoğlu: “Örnek gösterilmesi gereken bir proje”

Sahanın açılması ile eş zamanlı olarak bu sürede tribünler, kulüp binası ve soyunma odalarının da hizmete gireceğini aktaran Hüseyin Cahitoğlu, devlet, özel sektör işbirliğinin neticesinde gerçekleşecek olan bu projenin örnek gösterilmesi gereken bir proje olduğunu vurguladı. Başka spor tesisleri yapımı için gelecek olan spor kulüpleri veya spor federasyonlarına da ayni yolu takip etme konusunda yardımcı olacaklarını söyleyen Cahitoğlu, Ortaköy Spor Tesislerinin yapımı için anlaşılan Tüfekçi Ltd’e teşekkürlerini iletti.

 

Sertoğlu: “Özelde Ortaköy, genelde Lefkoşa’ya kazandırılacak bir tesis”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise ziyarette yaptığı konuşmada tesisin özelde Ortaköy, genelde ise Lefkoşa bölgesine kazandırılacağını, bu bağlamda Tüfekçi Ltd ve Başbakan Sayın Hüseyin Özgürgün’e teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 1931 defa okunmuştur
Etiketler :