Ordu Milli Takım kuruluyor

Ordu Milli Takım kuruluyor

Uzun bir adan sonra Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın talebi ile Ordu Milli Takımı kuruluyor.

A+A-

Uzun bir adan sonra Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın talebi ile Ordu Milli Takımı kuruluyor. Takımın teknik direktörlük görevine ise Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’ni çalıştıran Hasan Topaloğlu getirildi.

Topaloğlu yaptığı açıklamada Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın yeni spor birimi kurarak sportif faaliyetlere daha fazla önem verme noktasında KKTC Ordu Milli Takımı’nı kurma kararı aldığını, kendisine takımı hazırlama teklifinin iletildiğini söyledi. 8 Kasım’da KKTC U21 Milli Takımı ile KKTC Ordu Milli Takımı arasında oynanacak karşılaşmaya kadar takımı hazırlayacaklarını belirten Topaloğlu, şu anda 80 – 100 kişilik bir sporcu havuzu içerisinden 25 kişi seçeceklerini söyledi.

 

Türkiye Ordu Milli davet edildi

Türkiye Ordu Milli Takımı’nın aralık ayında adaya davet edildiğini ve cevap beklendiğini ifade eden Topaloğlu, bunun yanında KKTC A Milli Takım’ın katılımı ile üçlü bir turnuvanın da olma ihtimalinin olduğunu söyledi.

Kadroyu belirleme aşamasında olduklarını belirten Topaloğlu, büyük olasılıkla kadronun yarın netleşebileceğini söyledi. Ortaköy Sahası’nın kendilerine kapılarını açtığını belirten Topaloğlu, Salı günü kampa gireceklerini ve her sabah Ortaköy Sahası’nda antrenman yapacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 11651 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.