“Opsiyon olduğunu bilmiyordum”

“Opsiyon olduğunu bilmiyordum”

Türk Ocağı’nda kiralık olarak forma giydikten sonra satın alma opsiyonu Girne ekibinde olmasına rağmen bonservisinin bulunduğu Bostancı Bağcıl tarafından Küçük Kaymaklı’ya verilen Justice Amenyaglo, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Eren Şişik

Türk Ocağı’nda kiralık olarak forma giydikten sonra satın alma opsiyonu Girne ekibinde olmasına rağmen bonservisinin bulunduğu Bostancı Bağcıl tarafından Küçük Kaymaklı’ya verilen Justice Amenyaglo, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Satın alma opisyonunun olduğunu bilmediğini belirten oyuncu, kiralık kontratının bitmesinin ardından B.Bağcıl başkanı Hasan Besim’in önce Çetinkaya sonra da K.Kaymaklı ile görüştüğünü belirtti. Türk Ocağı’nda kalmak istediğine vurgu yapan genç oyuncu, Kaymaklı’dan aldığı parayı iade edeceğini dile getirdi.

 

Amenyaglo: “Opsiyon olduğunu bilmiyordum”

“Türk Ocağı beni hiçbir zaman mağdur etmedi” diyen Justice Amenyaglo, “Anlaştığım parayı kuruşu kuruşuna bana verdi. Burada problem Hasan Besim. Ben geçen sezonun devre arasında Türk Ocağı'na kiralık olarak geldim. Ben satın alma opsiyonunun olduğunu bilmiyordum” ifadelerini kullandı.

 

“Besim Kaymaklı ile anlaştığını söyledi”

Kiralık kontratının bitmesinin ardından B.Bağcıl başkanı Hasan Besim’in önce Çetinkaya sonra da K.Kaymaklı ile görüştüğünü belirten Justice, “Hasan Besim bana Kaymaklı ile anlaştığını söyledi. Ben de imzaladım. Çünkü ben Türk Ocağı ile satın alma opsiyonlu anlaştığını bilmiyordum. Ben kiralık sözleşmemin bittiğini ve Bostancı Bağcıl'ın bonservisli oyuncusu olduğumu biliyordum. Doğal olarak da teklifleri dinledim” açıklamasını yaptı.

 

“Parayı iade edeceğim. Ocak’ta oynamak istiyorum”

“Ben Türk Ocağı'nda kalmak istiyorum” diyerek sözlerine devam eden Justice, “Türk Ocağı'nı istemediğim yönündeki söylentiler Hasan Besim'in söylediği şeyler, benim değil” dedi. Ülkeye dönüşünün ardından Küçük Kaymaklı’dan aldığı parayı geri iade edeceğini vurgulayan genç oyuncu, “Ben ülkemden döndüğüm zaman Kaymaklı'dan aldığım parayı da geri iade edeceğim. Çünkü Türk Ocağı'nda oynamak istiyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Neler olmuştu

Yerli statüde oynayan Justice Amenyaglo, geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Türk Ocağı forması giyerek Kıbrıs Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. Satın alma opsiyonu Türk Ocağı’nda bulunan Justice, bonservisinin bulunduğu Bostancı Bağcıl tarafından Küçük Kaymaklı’ya verilmek üzere anlaşılınca imza atarak bir miktar para almış, yaşanan bu gelişme sonrası özellikle Türk Ocağı büyük tepki göstermişti.

Bu haber toplam 2896 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.