1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Onur Kandili anılıyor
Onur Kandili anılıyor

Onur Kandili anılıyor

Mağusa Türk Gücü’nün Merhum futbolcusu Onur Kandili, bugün kabri başında anılacak.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Mağusa Türk Gücü’nün Merhum futbolcusu Onur Kandili, bugün kabri başında anılacak. Tam bir yıl önce bir deniz kazasında hayatını kaybeden ve aramızdan ayrılan Onur Kandili için gece de evinde Mevlid okutulacak. Onur Kandili başta futbol olmak üzere çok yönlü sporculuğunun yanısıra centilmen duruşuyla genç yaşta herkese örnek olmayı başarmıştı. Mağusa Türk Gücü’nde minik, yıldız, genç ve A takıma kadar yükselme başarısı gösteren Onur Kandili, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği’nde kısa bir dönem futbol oynadı. Futbolculuk alanı dışında Avcılık ve Atıcılık dallarında da çok yetenekli bir sporcu olduğunu kanıtlarken, sadece spor çevresinde değil, bulunduğu her ortamda çalışkanlığı ve efendiliğiyle kendisini sevdirmiş bir isimdi.

İsmi yaşatılacak
Onur Kandili’yi başta ailesi olmak üzere, kurum, kuruluşlar, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü, antrenörleri, aile dostları ve sevenleri farklı aktivitelere düzenleyerek yaşatmak için her türlü katkı ve desteği sürdürüyor.          
“Onur Kandili” için Mağusa Türk Gücü ile Dumlupınar tarafından ortaklaşa düzenlenen “Onur Kandili-Ali Ceylan” 4’lü futbol turnuvası, KKTC Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen “Onur Kandili” zıpkınla balık avlama yarışması, Boğaz Endüstri ve Madencilik Ltd, iş kompleksi içerisinde yer alan “Onur Kandili” doğal çim zeminli halı sahaya ismi verilerek yaşatılmaya çalışılıyor.

Bu haber toplam 1419 defa okunmuştur