1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Onuncu kez düzenleniyor
Onuncu kez düzenleniyor

Onuncu kez düzenleniyor

Aykut Z. Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası 1 Eylül’de başlayacak

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z.  Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” bu yıl 1 Eylül tarihinde başlayacak. Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan turnuva için kura çekimi, takım temsilcilerinin katılımı ile geçtiğimiz gün Türk Bankası Genel Müdürlük binasında yapıldı. Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda gerçekleşecek ve yaklaşık beş hafta sürecek olan turnuvaya ilgi bu yıl geçtiğimiz yıllara göre daha yüksek oranda. Bu yılki turnuvada 18 takım, üç grup halinde mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar doğrudan çeyrek finale yükselecek. Grup üçüncüleri arasında en iyi puana sahip iki takım da çeyrek finale adını yazdıracak.

“Adını yaşatmak görevimiz”
Türk Bankası’nın turnuvaya ilişkin yayınladığı bildiride “Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörümüzün ve bankamızın yetiştirdiği, mesleki değerleri tavizsiz uygulayan, profesyonel bankacı örneğinin en iyilerinden Aykut Zeki Müderrislioğlu’nu bu mütevazı ve anlamlı futbol turnuvası ile anmak, onun ismini genç kuşaklara aktarmak, ona karşı ve sektörümüz adına Türk Bankası için bir onur ve görevdir. Bu yıl 10’uncusunu düzenleyeceğimiz turnuvaya ülkemizdeki bankaların daha da yoğun ilgi göstermesini memnuniyet verici olarak nitelendiriyoruz. Sektörümüzün geleneksel buluşması halini alan turnuvamız sayesinde Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun yaşamı boyunca ortaya koyduğu değerleri ve ilkeleri de yaşatma şansına erişiyoruz. Bizlerle aynı amaç çerçevesinde buluşan ve turnuvaya katılımları ile destek veren tüm bankalara teşekkür ederiz” açıklamasına yer verildi.
Turnuvaya katılan takımlar ve gruplar şöyle:

A Grubu: Limasol, TEB, Asbank, Faisal İslam Bankası, İktisat Bankası, Viya Bank
B Grubu: Creditwest, T.C. Ziraat Bankası, KKTC Merkez Bankası, Universal Bank, Türkiye Halk Bankası, Şeker Bank
C Grubu: Türkiye İş Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, Near East Bank, Kıbrıs Vakıflar Bankası, Türk Bankası

Bu haber toplam 1019 defa okunmuştur