1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Onkoloji Hastanesi için İHALE GÜNÜ!
Onkoloji Hastanesi için İHALE GÜNÜ!

Onkoloji Hastanesi için İHALE GÜNÜ!

14 ay içerisinde tam donanımlı bir şekilde hayata geçmesi planlanan Onkoloji Hastanesi ihalesi bugün tamamlanıyor…

A+A-

İhale Tüzüğü’nde yapılan değişikliklerin yürürlüğe girmesinin ardından da, firmaların eşit şartlarda hazırlanması ve gerekli belgelerin tamamlaması adına 26 Haziran’a ertelenen ihale bugün neticelenecek. Bugün zarflar açılacak, değerlendirme süreci başlayacak.


Meltem SONAY

Toplumda uzunca bir süredir konuşulan ve beklenen Onkoloji Hastanesi için ihale süresi bugün tamamlanıyor.
Daha önce 9 Haziran’da sona ereceği açıklanan, İhale Tüzüğü’nde yapılan değişikliklerin yürürlüğe girmesinin ardından da, firmaların eşit şartlarda hazırlanması ve gerekli belgelerin tamamlaması adına 26 Haziran’a ertelenen ihale bugün neticelenecek.
Bugün zarflar açılacak, değerlendirme süreci başlayacak.
Sürecin tamamlanmasının ardından 14 ay içerisinde tam donanımlı bir şekilde hayata geçmesi planlanan Onkoloji Hastanesi’nde 56 yatak, 6 yoğun bakım odası ve radyoterapi cihazları ile donatılması hedefleniyor.

Gürcafer: “İhale Tüzüğü şeffaf ve adil şekle geldi, müteahhitlerimiz hazırlandı…”
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Onkoloji Hastanesi ile ilgili ihaleye birlik üyelerinin eşit şartlarda hazırlaması ve ihaleye daha yüksek katılım sağlamak adına sürenin 26 Haziran’a ertelendiğini anımsatırken, sürecin bugün tamamlanacağına işaret etti.
Gürcafer, ihale tüzüğünün istenen şekle geldiğini, gerekli her şeyin hazırlandığını ve müteahhitlerin de buna göre çalıştığını ifade ederken, ihalenin bugün neticelenip zarfların açılacağına işaret etti.
“Biz şartnamenin adil ve şeffaf olması kısmına baktın” diyen Gürcafer, zarflar açıldıktan sonra komisyon tarafından inceleme ve değerlendirme sürecinin başlayacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1413 defa okunmuştur