“Önemli olan lig sonunda zirvede olmak”

“Önemli olan lig sonunda zirvede olmak”

Lider Mağusa Türk Gücü’nün yıldızı Halil Turan, devreyi hedefledikleri yerde bitirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden lider Mağusa Türk Gücü'nün yıldız ismi Halil Turan, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

 

Halil Turan, ilk devreyi hedefledikleri yerde bitirdikleri için çok mutlu olduklarını, ancak önemli olanın ligin sonunda zirvede yer almanın olduğunu belirtti. Bu bağlamda, ellerinden gelen gayreti fazlasıyla göstereceklerinin altını çizen yıldız futbolcu, “Bu mücadeleyi hedefimize ulaşana kadar vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

 

“İkinci devre daha zorlu geçecek”

Mağusa Türk Gücü’nün deneyimli futbolcusu ligde her zaman 2. devrelerinin daha zor olduğunu ve birçok takımın her şeylerini vererek maçlara çıktıklarını söyledi. Rakiplerinin de ikinci devrede takviyeler yaparak daha fazla motive olacağını kaydeden Halil Turan,  1 puanın bile ne kadar önemli olduğunun farkında olarak mücadele edeceklerini söyledi. Şu anda direksiyonda Mağusa Türk Gücü’nün olduğunu ve tüm iplerin kendilerinde olduğunu bildiklerini kaydeden yıldız futbolcu, “Her şey bizim elimizde, dümende biz varız. İkinci devrede 15 final maçına çıkacağız ve bu maratondan alnımızın akıyla çıkacağız.” dedi.

 

“Önemli olan bireysel performansım değil, takımın kazanmasıdır”

Ligin ilk devresinin son haftalarında fileleri sarsamayan Halil Turan bu durum ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bireysel olarak kendisinin gol atmasının çok fazla önemi olmadığını kaydeden deneyimli futbolcu, “Bireysel olarak son haftalarda gol atamasam da takım oyuncusu olduğumun bilincindeyim. Takım savunmasını ve mücadelemi bu periyotta üst düzeyde tuttuğuma inanıyorum. Benim için önemli olan bireysel performans değil, takımımın kazanmasıdır. Bu doğrultuda da mücadelemi sahada olduğum her an sürdüreceğim.” diye konuştu.

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.