1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce tatil sonra genel kurul
Önce tatil sonra genel kurul

Önce tatil sonra genel kurul

Antalya – Belek’te yarın takım olarak tatile gidecek olan Doğan Türk Birliği yönetimi 22 Haziran Pazartesi günü mali genel kurulunu yapıyor

A+A-

Necmi BELGE

Geçtiğimiz, 2014-2015 sezonunda K-Pet Süper Ligini 46 puanla dördüncü sırada tamamlayan Girne’nin sarı-lacivertli kulübü Doğan Türk Birliği (DTB) yeni sezon hazırlıklarına tatil dönüşü başlıyor.
Yarın takım ile birlikte Antalya – Belek’e tatile gidecek olan başkan ve yönetim, 10 haziran’da adaya gelerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.

İlk olarak 22 Haziran 2015 Pazartesi akşamı mali Genel Kurulu yapacaklarını açıklayan DTB Başkanı Bayar Piskobulu, “2015-2016 sezonu için Caner Oshan ile yola devam edeceklerini ve her sezon bir önceki sezondan daha başarılı olmak için çalıştıklarını” belirtti.

Piskobulu: “Gençleştirme operasyonu başarı ile devam edecek”
Süper ligin güçlü ve başarılı takımlarından Doğan Türk Birliği (DTB) Başkanı Bayar Piskobulu,  YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada “DTB hedeflerin bitmediğini ve her sezon bir önceki sezondan daha başarılı olmak için çalıştıklarını” söyledi.

Başarılı Teknik Direktörleri Caner Oshan ile yola devam edeceklerini belirten Başkan Bayar Piskobulu, Oshan yönetiminde Doğan Türk Birliği’nde son iki sezonudur başlattıkları gençleştirme operasyonunun başarı ile devam ettiğini ve yepyeni gençlerle yeni bir Doğan Türk Birliği’nin kurulmakta olduğunu ifade etti.
Futbol Federasyonu’ndan almaları gereken mali katkıyı aldıklarını ve dün itibarı ile, futbolcularını ödediklerini söyleyen Başkan Piskobulu, DTB’nde başkanlık süresinin iki yol olduğunu anımsattıktan sonra, 22 Haziran 2015 Pazartesi günü Olağan Mali Genel Kurulları’nı yapacaklarını belirtti.

“Genel Kurul sonrası DTB’nin gelecek planlamasını yapacağız”
DTB Başkanı Bayar Piskobulu, “tatil dönüşü 22 Haziranda yapılacak olan Mali Genel Kurul sonrası takımın teknik patronu Caner Oshan ile oturup futbol takımının gelecek planlaması yapacaklarını ve bu planlamada yer alan transfer ve takımı yeniden yapılandırmak için bütçe olanaklarını gözden geçireceklerini” belirtti.
“Her şeyin Mali Genel Kurul sonrası ortaya çıkacağını bu nedenle konuyu düşünmek için çok erken olduğunu” söyleyen Başkan Bayar Piskobulu, “önlerini görmeden bu konuda bir şey söyleyemeyeceğini” dile getirdi.

“KOP sürecinde federasyonun yanındayız”
Başkan Bayar Piskobulu, KOP sürecini de gazetemiz YENİDÜZEN’e değerlendirirken, “08 Mayıs 2015’de Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve ekibine tüzük değişikliği konusunda verdikleri desteğin devam ettiğini” sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur