1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce şampiyonluk sonra Süper Lig
Önce şampiyonluk sonra Süper Lig

Önce şampiyonluk sonra Süper Lig

Baf Ülkü Yurdu’nda teknik direktör Cenk Berkalp, hafta sonunda oynacakları Ortaköy karşılaşması hakkında YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda teknik direktör Cenk Berkalp, hafta sonunda oynacakları Ortaköy karşılaşması hakkında YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Berkalp, şu anda ligin ikinci sırasında olduklarını ancak hedeflerinin sezon sonunda şampiyonluğu kutlamak olduğunu söyledi.

Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Cenk Berkalp, hazırlık döneminde adayı etkisi altına alan soğuk havanın her takıma etki yaptığı gibi kendilerinin de etkilediğini söyledi. Deneyimli teknik adam, soğuk havaya rağmen kendi tesislerinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti. Şu anda ligin ikinci sırasında olduklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, sezon sonunda şampiyonluk turu atmak istediklerini belirtti. Cenk Berkalp, sezonun başında 2 sezonda Süper Lig‘e çıkma hedeflerini de gerçekleştirmek istediklerini vurguladı.

“Takıma takviyeler de yaptık”

Cenk Berkalp, ikinci devre hazırlıkları süresince takıma takviyelerde yaptıklarını vurguladı. Baf Ülkü Yurdu, transfer döneminde Küçük Kaymaklı’dan Hamis Çakır ve Lefke’den Esmer Esmerarslan’ı kadrosuna kattı. K-Pet İkinci Lig’in 14’üncü haftasında karşılaşacakları Ortaköy maçıyla ilgili de konuşan Berkalp; “Ortaköy iyi bir kulüp ikinci devreye güzel hazırlandılar ve iyi transferler yaptılar. Yaptıkları transferlerle ikinci devrenin zor takımı olacaklar” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur