1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce sahayı sonra kulübü terk ettiler
Önce sahayı sonra kulübü terk ettiler

Önce sahayı sonra kulübü terk ettiler

Üç kez yapılan genel kurul sonrası başkan bulamayan Gaziveren Spor Kulübü’nde takımı divan başkanı Yaşar Tevfikler idame ederken, kulübün 100 bin TL’lik borcu da her geçen gün faizle birlikte büyümeye devam ediyor.

A+A-

Son iki yıldır ilgisizlikten kaderine terk edilen Gaziveren Semih Türköz Futbol Sahası, eski haline kavuşmayı beklerken, köylüler yavaş yavaş kulüpten de elini ayağını çekti.

 

Eren ŞİŞİK - Hüseyin KIRAL

Ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bir yandan yeni yeni projeler üretirken, diğer yandan var olanı koruyamayarak kaderine terk ediyoruz. Bu olay son zamanlarda spor tesisleri içinde olmaya başlandı.
2000’li yıllarda bin bir fedakarlıklarla yaptırılan Gaziveren Semih Türköz Sahası, Doğancı’da bulunan su kuyusundaki su motorunun bozulması ile birlikte kaderine terk edilerek Gaziveren camiası tarafından terk edildi.

Kulübü divan başkanı Yaşar Tevfikler idame ediyor
Son olarak 2013-14 futbol sezonunda sahayı kullanan Gaziveren futbol takımı, geçtiğimiz sezon göçmen kuşları gibi bir oraya, bir buraya savrulurken, bu sezon da maçlarını Lefke 16 Ağustos Satadı’nda oynuyor.
Yükselme Ligi birinci grupta mücadele eden Gaziveren Spor Kulübü futbol takımının idamesini üç kez yapılan ve başkan adayı bulamayan genel kurul sonrası divan başkanı olan Yaşar Tevfikler yürütüyor.

Borç büyümeye devam ediyor
Geçtiğimiz sezon kulübün başkanı olan Berkant Oytam, gazetemize verdiği bilgide divan başkanı Yaşar Tevfikler’in camiayı yeniden toparlamak için çok çapa sarf ettiğini ancak Gaziveren halkının kulübe küstüğünün altını çizdi.
Oytam, geçmiş dönemden kulüp adına Lefke Köy Kooperatifi’nden alınan 100 bin TL tutarındaki borcun durduğunu ve bu borcun her geçen gün faizleri ile birlikte büyüdüğünü ifade etti.
Eski Başkan Berkant Oytam, borcun geçmiş sezonda görev yapan yedi yönetim kurulu üyesinin sırtında olduğunu ve bu borcun bir an önce kapanması için köy halkına çağrı yaptığını açıkladı. 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞÇI

Bu haber toplam 3269 defa okunmuştur