1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Önce mali disiplin, sonra başarı”
“Önce mali disiplin, sonra başarı”

“Önce mali disiplin, sonra başarı”

Gönyeli’de başkan Mustafa Palaz, kötü gidişin Serdarlı maçı ile düzeleceğine, mali problemin ise Gönyeli Belediyesi desteği ile disiplin altına alarak çözüleceği belirtti

A+A-

Hüseyin Kıral

Süper Lig ekiplerinden Gönyeli Spor Kulübü ligde geçtiğimiz hafta oynadıkları Lapta maçında kaçırdıkları galibiyeti bugün kendi sahalarında oynayacakları Serdarlı maçı ile telafi etmek istiyor. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Gönyeli Kulüp Başkanı Mustafa Palaz, kulübün gerek ligde gerekse mali olarak içinde bulundukları durumu çözeceklerini söyledi. Palaz, ligdeki kötü gidişi Serdarlı maçı ile çözeceklerine inancının tam olduğunu dile getirdi.
Mustafa Palaz, mali yapı konusunda da, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’ye çağrı yaparak kendilerini kulüpte görmek istediğini belirtti.

Palaz: Benli’nin yaptıkları ortada. Onu yanımızda görmek istiyoruz
Gönyeli Spor Kulüp Başkanı Mustafa Palaz, mazisi başarılar ile dolu kulübün içinde bulunduğu mali çıkmazdan ancak ve ancak Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’nin yardımları ile çıkarabileceklerinin altını çizerken, “Benli’nin Gönyeli Kulübü ve Gönyeli halkı için yaptıkları ortadadır” şeklinde konuştu. Palaz, kulübün mali yapısının disiplin altına alınmadığı sürece hep bu sorunla karşı karşıya kalınacağını belirtti. Palaz, bu yıl hiç borç yapılmayacağını, bu konuyu da futbolcular ile konuştuğunu ve devre arasına kadar futbolculara acil durumlar dışında bir ödeme yapılamayacağını belirttiğini söyledi.

Palaz: Aylık 30 bin TL ihtiyaç var. 12 bin topluyoruz
Gönyeli Başkanı Mustafa Palaz, kulübün futbolcu giderleri ile birlikte aylık 30 bin TL’ye ihtiyaç duyulduğunu, ancak bu ihtiyacın yarısından daha azı olan 10-12 bin TL toplayabildiklerini belirtti. Durum böyle olunca futbolcularının affına sığınarak devre arasına kadar onlara bir ödeme yapamayacağını açıklayan kulüp başkanı Palaz, “Devre arasına kadar gerek belediyenin katkıları, gerek camianın yapacağı katkılarla kulüpte sağlanacak mali disiplinle Gönyeli kulübünü laik olduğu yerlere götürebileceğini söyledi.

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur