1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Önce kendi üzerine düşeni yapsın”
“Önce kendi üzerine düşeni yapsın”

“Önce kendi üzerine düşeni yapsın”

B ve C Lisans Antrenör Eğitim Semineri dün yapıldı. KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KOP Başkanı Kostakis Koutsokoumnis’in açıklamalarına cevap verdi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ve Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) işbirliği ile organize edilen seminerlerin ikincisi dün B ve C Lisans sahibi antrenörlerin katılımı ile gerçekleştirdi. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Konferans Salonu’nda yer alan seminer sonunda katılımcılara sertifika takdim edildi. Eğitim seminerinde TÜFAD Eğitim Kurulu üyeleri Abdullah Tanyolaç ve Mehmet Ak “Futbolda Altyapı Eğitimi” ve pratik çalışmaları katılımcılara aktardılar. Seminer sertifika dağıtımı ile tamamlandı.

Sertoğlu: “Önce kendi üzerine düşeni yapsın”
Seminerin açılışında bir konuşma yapan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) başkanı Kostakis Koutsokoumnis’in son günlerde basında yer alan açıklamalarına cevap verdi. Koutsokoumnis’in “KTFF’nin başvurusunu bekliyoruz. FIFA’da bekliyor. Görüşme olacaksa bu KTFF’nin KOP’a üyeliği ile ilgili olacak” açıklamalarına karşılık Sertoğlu, Koutsokoumnis’in kendi üzerine düşeni yapması gerektiğini belirtti. Zürih’te neyin altına imza attıklarını çok iyi bildiklerini belirten Sertoğlu, öncelikli olarak Koutsokoumnis’in kendi üzerine düşenleri yapması gerektiğini, sonra kendilerinin üzerine düşenleri yapacaklarını belirtti.

“Denktaş’tan randevu talebine cevap yok”
Sertoğlu bir buçuk aydır Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’tan randevu talebine cevap alamadığını bunun sebebinin Zürih’te atılan imzalar olduğunu söyledi. Sertoğlu, Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun da kendisine selam vermediğini söylerken, kendisinin doğru olanı yaptığını düşündüğünü kaydetti. Ülke futbonu ne Ruma ne de başka bir yere satmadığını belirten Sertoğlu, doğru bildiğini yapacağını belirtti.

Bu haber toplam 1545 defa okunmuştur