1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce görevden aldılar, sonra atadılar
Önce görevden aldılar, sonra atadılar

Önce görevden aldılar, sonra atadılar

Triatlon Federasyonu Başkanı Fatin Zorlu, kendisine haber verilmeden görevinden alındı, daha sonra yeniden göreve getirildi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Triatlon Federasyonu Başkanı Fatin Zorlu, kendisine haber verilmeden görevinden alındı, daha sonra yeniden göreve getirildi. Başkan Zorlu, 23 Kasım’da ‘Triatlon Cumhuriyet Kupası’ yarışlarını organize ederken, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından başkanlık görevinden alındığını başka bir ağızdan öğrendi. Konu ile ilgili olarak Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu’na telefon ile ulaşarak konunun doğru olduğunu öğrenen Zorlu “Biz arayıp sormasak kimse birşey söylemeyecek” açıklamasında bulundu.

“Özerkliğini yitirdiği için görevden aldılar”
“Triatlon yarışları düzenlemek için çalışırken, görevden alındığımızı başka kişilerden öğreniyoruz” açıklamasını yapan Triatlon Federasyon Başkanı Fatin Zorlu, “Alındığımı duyduktan sonra Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu’nu aradım ve duyduklarımın doğru olduğunu öğrenince sitem ettim” dedi. Zorlu, görevden alınma sebebini federasyonun özerk yapısını kaybetmiş olmasından dolayı olduğunu öğrenirken bunun kendisini arayıp da söyleyebileceklerinin altını çizdi.
Başkan Fatin Zorlu, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından yeniden federasyon başkanı olarak atandığını açıklarken, atandığını “yine başkalarından öğrendim” dedi.

 

(foto arşiv)

Bu haber toplam 1264 defa okunmuştur