1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce Bağcıl, sonra Kaymaklı
Önce Bağcıl, sonra Kaymaklı

Önce Bağcıl, sonra Kaymaklı

Süper Lig ekiplerinden Gönyeli Spor Kulübü’nde savunma oyuncusu Yusuf Palaz’ın önceki gün Bostancı Bağcıl’a transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtilirken dün yaşanan gelişme sonrası Küçük Kaymaklı’ya transfer olduğu açıklandı.

A+A-

Önceki gün B.Bağcıl’a transfer olduğu duyurulan Gönyeli futbolcusu Yusuf Palaz’ın dün Küçük Kaymaklı’ya transfer olduğu açıklandı

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekiplerinden Gönyeli Spor Kulübü’nde savunma oyuncusu Yusuf Palaz’ın önceki gün Bostancı Bağcıl’a transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtilirken dün yaşanan gelişme sonrası Küçük Kaymaklı’ya transfer olduğu açıklandı. Gönyeli’nin Küçük Kaymaklı’ın teklifini kulübün menfaatleri için daha iyi olduğu gerekçesi kabul ettiği ve prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Gönyeli ayrıca kadroda bulunan oyuncuların geriye dönük alacaklarını karşılayabilmek için Yusuf Palaz’ı satma kararı aldığı belirtildi.

Palaz: “Kaymaklı’nın şartları daha iyiydi”
Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Gönyeli Spor Kulübü Başkanı Mustafa Palaz, kadroda yer alan futbolcuların geriye dönük alacaklarını ödemek ve ikinci yarıya kafaları rahat bir şekilde sahaya çıkmaları adına Yusuf Palaz’ı sattıklarını söyledi.
Transfer sürecinde önce Küçük Kaymaklı’nın devrede olduğunu, daha sonra B.Bağcıl’ın devreye girmesi üzerine onlarla prensipte anlaştıklarını aktaran Palaz, son olarak K.Kaymaklı’nın yaptığı teklifi yönetim kurulu olarak değerlendirdiklerini ve şartların daha iyi olması üzerine kabul ettiklerini söyledi.

“Sözlerimizi tutma adına bu transfer şarttı”
Gönyeli’de geçtiğimiz hafta futbolcuların alacaklarını öne sürerek antrenman ve maçlara çıkmama kararı alması sonrası futbolcularla bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Palaz, onlara Yusuf Palaz’ın satılması halinde verdikleri taahütleri yerine getirebileceklerini söylediklerini aktardı. Futbolcuların Yusuf’un satılmasını istemediğini söyleyen Palaz, ancak verdikleri sözleri yerine getirme adına bu transferin gerçekleşmesinin şart olduğunu belirtti. Palaz “Transfer sonrası futbolcuların alacakları kalmamıştır. Yönetim kurulu olarak kulübün çıkarlarını göz önünde bulundurarak bu kararı aldık. Tüm futbolcularımız kafaları temiz bir şekilde ikinci yarıya çıkabilecekler” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur