1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ön tahkikat duruşması 23 Eylül’de
Ön tahkikat duruşması 23 Eylül’de

Ön tahkikat duruşması 23 Eylül’de

Değirmenlik’te 46 yıllık eşi Necla Çağdaşoğluları’nın öldürülmesiyle ile ilgili tutuklanan 64 yaşındaki Ö.Ç’nin ön tahkikat duruşması 23 Eylül’de yapılacak

A+A-

Ayşe GÜLER

Değirmenlik’te 4 Ağustos tarihinde kocası ile oğlunu ayırmaya çalıştığı sırada av tüfeği ile vurularak hayatını kaybeden Necla Çağdaşoğluları’nın öldürülmesiyle ilgili tutuklanan 64 yaşındaki zanlı Ö.Ç’nin ön tahkikat duruşması 23 Eylül Salı günü yapılacak.
6 Ağustos’tan beridir Merkezi Cezaevi’nde tutuklu bulunan zanlı, yapılacak ilk tahkikat duruşmasına kadar cezaevinde tutuklu kalmaya devam edecek.
Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit huzurunda görüşülen dünkü duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Yardımcısı Atilla Etkin ve zanlı avukatı hazır bulundu.
Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlı aleyhindeki suçlamalarla ilgili 23 Eylül’de ilk tahkikat duruşmasının yapılmasına emir verdi.

Olay nasıl olmuştu?
Değirmenlik’te 4 Eylül tarihinde saat 14:30 sıralarında Posta Sokak B/17 adresinde sakin Ö.Ç. (E-64), ailevi sebeplerden dolayı oğlu M.Ç ile tartıştığı sırada, tamir maksatlı tasarrufunda bulundurduğu dolu av tüfeğini adı edileni vurmak için ateşlemesi sonucu orada bulunan 64 yaşındaki eşi Necla  Çağdaşoğlulları’nı ve M.Ç’yi de sol bacağından yaralamıştı.
Olayda ağır yaralanan Necla Çağdaşoğulları kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. M.Ç ise tedavisinin ardından taburcu olmuştu.
Olay sonrası mahkemeye çıkarılan zanlı, 6 Ağustos tarihinde cezaevine gönderilmişti.

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur