1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “On iki yıllık müzakere tecrübemi kullanacağım”
“On iki yıllık müzakere tecrübemi kullanacağım”

“On iki yıllık müzakere tecrübemi kullanacağım”

Özersay Alsancak ile Lapta’yı ziyaret etti

A+A-

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, “vatandaşların aynı yüzleri görmekten, aynı başarısızlıklara tahammül etmekten bıktığını, nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsi menfaatleri uğruna bugün etrafta görünenlerin değil, sessiz çoğunluğun konuşacağını ve gerçek değişimi sağlayacağını” söyledi.

Kudret Özersay basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, köy ve bölge ziyaretlerine devam eden Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Özersay bu kapsamda Alsancak ile Lapta’da vatandaşlarla bir araya geldi. Nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsi menfaatleri uğruna ‘etrafta görünenlerin değil, sessiz çoğunluğun’ konuşacağını ve gerçek değişimi sağlayacağını ifade eden Özersay, “Memleketin gerçek sahipleri, partizanlıktan ve hukuksuzluktan nemalananlar değil, siyasi görüşü ve siyasi partisi ne olursa olsun çocuklarının geleceğinden kaygı duyan sıradan vatandaşlardır, halktır. Arkamda bir partinin ya da menfaat gruplarının olmasındansa yanımda halkın olmasını tercih ederim” dedi.

“Ortak paydada birleşip toplum olarak ayağa kalkacağız”

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, toplumu bölen, kamplaştıran ve menfaate dayanan eski siyaset anlayışı yerine, toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede duran, kişileri siyasi görüşlerine ya da siyasi partisine göre ayırmayacak olan yeni bir siyaset anlayışına ihityaç olduğunu belirterek, “Herhangi bir siyasi parti ile bağı olmayan gerçek anlamda bağımsız bir aday olarak size bunun sözünü veriyorum, bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur