1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Omonia’ya giderken de hain demiştiniz”
“Omonia’ya giderken de hain demiştiniz”

“Omonia’ya giderken de hain demiştiniz”

Değirmenlik’e transfer olan Kıbrıslı Rum Stelios Kittos, transferi ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Değirmenlik’e transfer olan 2 Kıbrıslı Rum’dan biri olan Stelios Kittos, kendi sosyal paylaşım sitesi hesabından transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kittos “Anorthosis’ten Omonia’ya transfer olduğumda da bana hain demiştiniz” dedi.
Kimseden ve hiçbirşeyden korkmadığını belirten Kittos, Güney Kıbrıs’ta kendisine birçok kapının kapandığını, Futbolcular Derneği’nin bile kendisine sahip çıkmadığını belirtti.

Kittos: “Sevdiğim şeyi yapmak için Kuzey’e gittim”
Bildiği şeyi yapmak için Kuzey Kıbrıs’a gittiğini ve futbolu çok sevdiğini söyleyen 36 yaşındaki futbolcu, 2004 yılında Omonia’ya transfer olduğunda da kendisine hain denildiğini hatırlattı. Kendi tarafında futbol oynamayı sevdiğini, yaşından ve sakatlıklardan dolayı alt liglerde futbol oynamak zorunda kaldığını, ne kadar çalışıp fiziksel olarak hazır olmasına rağmen kendisine şans verilmediğini dile getirdi.

“Gazino ve seyahatler tamam. Futbol suç”
Kittos “İşe yaramayan hükümetlerin politik konularda kaos yaratmaları benim suçum değil. Çalışmak için sizin izninizi istemeyeceğim. Gazinolar ve seyahatler için Kuzey’e geçiyorsunuz ancak futbol oynamayı suç olarak değerlendiriyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1701 defa okunmuştur