1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ÖLÜM DÖŞEĞİNDE SON İSTEK
ÖLÜM DÖŞEĞİNDE SON İSTEK

ÖLÜM DÖŞEĞİNDE SON İSTEK

İngiliz kanser hastası Ray Kershaw'a doktorları çok az ömrü olduğunu açıkladı. Ölmeden önce nişanlısıyla evlenmek isteyen Kershaw, imzayı attıktan 48 saat sonra hayata veda etti.

A+A-

Bağırsak kanserinni dördüncü evresindeki İngiliz Ray Kershaw'a doktorları tedavinin fayda etmediğini belirterek birkaç günlük ömrü kaldığını açıkladı. 63 yaşındaki kanser hastası ölmeden önce iyi ve kötü günnüde yanında olan nişanlısı Tracy Brooks ile evlenmek istediğini söyledi.

Manchester'da yaşayan Kershaw'ın yakınları bu son isteğini sosyal medyada paylaşınca yüzlerce hayırsever bir araya geldi. Kuaförden gelinliğe, pastadan davetiyeye, fotoğrafçı ve gelin arabasına kadar bir düğün için gerekebn her şey 24 saat içinde çifti tanımayan gönüllüler tarafından karşılandı. Mutluluk ve hüznün bir arada olduğu düğünde gelin ve damat nikah defterine imzalarını atıp alyanslarını alkışlar arasında taktı. Kötü haber düğünden 48 saat sonra Brooks'tan geldi. "Eşim Ray Kershaw'ı kaybettim" şeklinde sosyal medyada bir mesaj paylaşan Tracy Brooks, "O, hayatının son anlarını sizler sayesinde mutlu olarak geçirdi" diyerek herkese teşekkür etti.

 

 

Bu haber toplam 2222 defa okunmuştur