1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Olimpiyat kadrosunda yer alıyorlar
Olimpiyat kadrosunda yer alıyorlar

Olimpiyat kadrosunda yer alıyorlar

Hekimoğlu ve Keleş 2016 Rio ve 2020 Tokyo Olimpiyat aday kadrosunda bulunuyorlar.

A+A-

Ülkemizin yetiştirdiği yetenekli atletlerden Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, Türkiye Atletizm Olimpiyat Aday kadrosunda yer almayı sürdürdü. Hekimoğlu ve Keleş 2016 Rio ve 2020 Tokyo Olimpiyat aday kadrosunda bulunuyorlar.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun kısa ve uzun hedefli planlamaları sonucu belirlediği kadro, olimpiyatlara gitme olasılığı olan yetenekli ve başarılı sporculardan oluşuyor. 2014 yılı kış sezonunda büyükler 60 metre branşında Salon Türkiye şampiyonu olan, Balkan Şampiyonası’nda yine aynı branşta temsiliyet hakkı elde eden Yiğitcan Hekimoğlu, Balkan Büyükler üçüncüsü olarak kürsüye çıkma başarısı göstermişti. Yaz sezonunda Türkiye Üniversiteler Şampiyonası’nda Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) adına yarışan Hekimoğlu, Türkiye şampiyonluğuna ulaşırken, 2014 haziran ayında Fransa’nın Aubagne kasabasında düzenlenen 23 Yaşaltı Akdeniz Oyunları’nda 200 metre branşında yarıştı, aynı zamanda 4x100 metre branşında takım olarak ikincilik kürsüsüne çıktı.

2015 yılı için tüm konsantrasyonlarını ve planlamalarını yaz sezonunu hedef koyarak yapan Hekimoğlu ve Keleş, 2014 yılı ekim ayından bu yalan çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur