1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Olaylara Yalova sebep oldu”
 “Olaylara Yalova sebep oldu”

“Olaylara Yalova sebep oldu”

Göçmenköy, Yalova’nın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalara cevap verdi

A+A-

 

Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy, geçtiğimiz hafta Yalova tarafından düzenlenen basın toplantısında yapıtığı açıklamalara cevap verdi. Yapılan açıklamada Yalova ile oynanan Birinci Lig Play-off karşılaşmasındaki olaylara Yalova taraftarlarının sebep olduğu belirtildi. Açıklama şu şekilde: “Birinci Lig play off son haftasında oynanan Yalova-Göçmenköy maçıyla ilgili Yalova Başkanının açıklamalarını hayretle izledik. Bir sezon boyunca oynadığı maçların büyük çoğunluğunda olay çıkaran ve bu nedenlerden dolayı federasyon tarafından ceza alan bir kulübün başkanının kulübümüzü hedef alan açıklamaları epeyce gülünç oldu.”

“Yalova taraftarları olayları başlattı”
“Son oynanan Yalova-Göçmenköy maçında 13. dakikasında on kişi bırakılan Göçmenköy takımı karşısında galip gelme becerisini gösteremeyen ve futbolcumuz Beytullah Arık'a kırmızı kart gördükten sonra soyunma odasına giderken saldıran Yalova taraftarları bütün olayların başlamasına sebep olmuşlardır”

“Başka yerde suç aranmasın”
“Yaptıkları hareketler ve söylemleri ile her maçda olay çıkaranlar, başka yerlerde suç aramayıp aynaya bakmalıdırlar. Özellikle Yalova Başkanının açıklamaları içerisinde bulunan bundan  sonraki Yalova – Göçmenköy maçlarının bitmeyeceği ifadesi çok önemli ve manidardır. Bu söylemlerinden ne murat ettiğini spor kamuoyuna açıklamak zorundadır. Bu konuda Futbol Federasyonumuzun da dikkatini çeker, gerekli tedbirleri almalarını bekleriz.
Göçmenköy futbolu spor, dostluk ve kardeşlik olarak kendine ilke edinmiş bir kulüptür. Spor kamoyunun bilgisine sunarız.”

Bu haber toplam 1127 defa okunmuştur