1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Olay çıkaran yanacak
Olay çıkaran yanacak

Olay çıkaran yanacak

Mağusa Türk Gücü, Canbulat Stadı’nda güvenlik kamerası uygulaması başlatıyor

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, karşılaşmalarını oynadığı Canbulat Stadı’nda güvenlik kamerası uygulamasına başlıyor. Uygulamanın amacı, olası saha olaylarında olayların içerisinde bulunan kişilerin tespit edilerek cezalandırılması. Ülke futbolunda ilk kez uygulanacak güvenlik kamerası sistemi Mağusa Türk Gücü’nün bugün oynayacağı Serdarlı karşılaşması ile başlamış olacak

Özçelik: “Geçtiğimiz yıl maddi manevi etkilendik”
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Mağusa Türk Gücü Basın Sözcüsü Tolga Özçelik, yaşanacak saha olaylarının önüne geçebilmek için güvenlik kamerası uygulamasını kulüp başkanı Şükrü Şemmedi ve Yönetim Kurulu olarak başlattıklarını söyledi. Özçelik, Gönyeli ile oynadıkları ve kazandıkları karşılaşmada sahaya atılan yabancı cisimlerin kendilerinin de moralini bozduğunu, bu tür olayların önüne geçebilmek için böyle bir sisteme başvurduklarını söyledi. Saha olaylarına sebebiyet verenlerin kulüp tarafından cezalandırılacağını ve polise verileceğini aktaran Özçelik, geçtiğimiz sezon kupa karşılaşmasında aldıkları saha kapama ve para cezasının kendilerini maddi ve manevi olumsuz etkilediğini hatırlattı. Özçelik takıma zarar gelmemesi ve olası taşkınlıkları minimuma indirmek için uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Şemmedi taraftarlardan tedbirli olmalarını istedi
Mağusa Türk Gücü başkanı Şükrü Şemmedi bugün oynayacakları Serdarlı karşılaşmasına taraftarları davet ederken maça hep beraber gelerek takımlarını desteklemelerini istedi. Şemmedi güvenlik kamerası uygulaması ile birlikte taraftarların daha tedbirli olması ve takıma zarar verecek hareketlerden kaçınmasını istedi.

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur