1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Oktay ve beraberindeki heyet geldi
Oktay ve beraberindeki heyet geldi

Oktay ve beraberindeki heyet geldi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC’nin 36’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tören ve etkinliklere katılmak üzere beraberindeki heyetle bu akşam ülkemize geldi.

A+A-

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC’nin 36’ncı kuruluş yıldönümü kutlama etkinliklerine katılmak ve temaslarda bulunmak üzere beraberindeki heyetle bu akşam KKTC’ye geldi.
Protokol Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, heyeti Ercan Havalimanında Başbakan Ersin Tatar, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri , KKTC-TC Dostluk Grubu Başkanı Hasan Topal ve diğer bazı askeri ve sivil yetkililer karşıladı.

Heyette, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve 2. Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla bulunuyor.
TMMM Eski Başkanı ve Eski Başbakan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da eşiyle birlikte, Cumhuriyet Meclisi’nin davetiyle KKTC’ye geldi.

Yarın gerçekleştirilecek resmi törenlere katılacak olan Oktay, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndaki törende yer alacak.

Başbakan Ersin Tatar’ın onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak olan Oktay yarın saat 15.00’te Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, saat 15.30’da Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberruken Uluçay ve saat 1600’da da Başbakan Ersin Tatar tarafından kabul edilecek.

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur
Etiketler :