1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Okçular salonda yarışacak
Okçular salonda yarışacak

Okçular salonda yarışacak

Okçuluk Federasyonu sezonun ikinci salon yarışmasını 14 Aralık Pazar günü yapacak.

A+A-

Okçuluk Federasyonu sezonun ikinci salon yarışmasını 14 Aralık Pazar günü yapacak.

18 Metre mesafeden yapılacak yarışmada sporcular 10 seride üçer ok attıktan sonra yine 10 seride üçer ok daha atarak dereceye girmeye çalışacak. Yarın mesai bitimine kadar yarışmaya kayıtların yapılabileceği belirtilen açıklamada katılacak olanların lisans başvurularının yapılması gerektiği de vurgulandı.
Sıralama atışlarında kategorilerinde ilk 8 e giren sporcular eleme atışlarına katılma hakkı kazanacak. Eleme turları compound kategorisinde 5 set üzerinden toplam puan alınarak olacaktır. 5 sette eşleştiği rakibinden yüksek puan toplayan sporcu üst tura geçecek. Recurve kategorilerinde 5 sette ilk 6 puanı alan sporcu üst tura geçecek. Puanlamada set puanı rakibinden yüksek olan sporcu 2 puan alacak. Set puanları eşit ise 2 sporcu da 1er puan alacak. 5 set sonunda eşitlik bozulmaz ise altın ok(shoot-off) kuralı uygulanacak.
Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki antrenman salonunda saat 11.30 da başlayacak yarışmada dereceye girecek olanlara ödülleri düzenlenecek törende yetkililer tarafından verilecek.

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur