1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Öğretmen sınav sonuçları açıklandı
Öğretmen sınav sonuçları açıklandı

Öğretmen sınav sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Genel Ortaöğretim Dairesi ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi kadrosu altında münhal bulunan 30 öğretmen branşının sınavları yapıldı

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Genel Ortaöğretim Dairesi ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi kadrosu altında münhal bulunan 30 öğretmen branşının sınavları bugün yapıldı.

Her branşın sınavı iki ayrı oturum şeklindeki sınavları Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu ve Türk Maarif Kolejinde gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, Türkçe Öğretmeni, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmeni, Beden Eğitimi (Bayan) Öğretmeni, Kimya-Fen (İngilizce-Türkçe) Öğretmeni, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji  (Türkçe) Öğretmeni, Fizik-Fen Bilgisi (İngilizce-Türkçe)  Öğretmeni, Biyoloji-Fen Bilgisi (İngilizce-Türkçe) Öğretmeni, Coğrafya- Sosyal Bilgiler (İngilizce-Türkçe) Öğretmeni,   Coğrafya-Sosyal Bilgiler (Türkçe) Öğretmeni, Tarih-Sosyal Bilgiler (İngilizce-Türkçe) Öğretmeni, Tarih-Sosyal Bilgiler (Türkçe) Öğretmeni, Sosyal Bilgiler (Türkçe) Öğretmeni, İngilizce Öğretmeni, Matematik (İngilizce-Türkçe) Öğretmeni, Grafik ve Fotoğraf Öğretmeni, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni, Metal Teknolojisi Öğretmeni, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Öğretmeni, Fransızca Öğretmeni, Almanca Öğretmeni, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Elektronik Öğretmeni, Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeni, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Öğretmeni, Yiyecek İçecek ve Konaklama Hizmetleri (Turizm) Öğretmeni, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan Öğretmeni, Muhasebe ve Finansman Alan Öğretmeni, Görsel Sanatlar (Resim İş) Öğretmeni ve Müzik Öğretmeni branşlarında gerçekleştirilen öğretmen sınavlarının sonuçları, sınavların bitmesine müteakip http://www.khk.kamunet.net adresli web sayfasından optik okuyucu tarafından okunduktan sonra branş bazında  yayınlanmaya başlandı.
Sınav sonrası açıklanan sonuçlar geçici olup, sonuçlar 3 iş günü itiraz süresi sonrasında kesinleşecek. Kesin liste sonuçlarına göre sıralama listesine giren adaylar, sınav tüzüğü çerçevesinde mülakata çağrılacak. Mülakat sonucunda adayların atamaları Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı tarafından yapılacak.

SONUÇLAR EKLİ DOKÜMANLARDA

Bu haber toplam 3315 defa okunmuştur