1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Öğrencilerden muhteşem gösteri
Öğrencilerden muhteşem gösteri

Öğrencilerden muhteşem gösteri

CTEML Öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı müsamerede tiyatro, skeç, dans, folklor ve defile gösterisi yapıldı.

A+A-

Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri geçtiğimiz hafta okulun salonunda gerçekleştirdikleri yıl sonu müsameresinde konuklarına güzel bir gece yaşattılar.

CTEML Öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı müsamerede tiyatro, skeç, dans, folklor ve defile gösterisi yapıldı.
Okul müdürü Faik Arçay’ın konuşması ile müsamere start aldı.
İlk olarak Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü, öğretmenleri Gökçen Özakdenizli ile birlikte hazırladıkları skeçleri ile sahne aldı. 
Müzik öğretmeni Muharrem Cemoğlu ve öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisinin ardından edebiyat öğretmeni İbrahim Batıgün ve öğrencilerinin hazırladığı tiyatro sunuldu.
Geceye Beden eğitimi öğretmeni Ayşen Akkurt önderliğinde hazırlanan roman gösterileri ve modern dans gösterisi ile devam edildi.
Çocuk Gelişimi ve eğitimi bölümü 11. Sınıf öğrencilerinin öğretmenleri Muhterem Cemoğlu ile hazırladıkları tamamen artık materyallerin kullanıldığı kıyafetlerin sunulduğu defile gecede büyük ilgi gördü.
Gecenin sonunda kültürümüzden esintiler adıyla Kıbrıs’a özgü halk oyunları sunuldu ve kına gecesi ile birlikte eski köy düğünü canlandırıldı.
Veliler ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecenin sonunda öğrencilerin gösterileri büyük beğeni kazandı.
Müsamerenin hazırlanmasında ve düzgün bir şekilde sunulmasında perde gerisinde büyük efor sarf eden öğretmenler Adnan Zekai, Gürkan Güden ve Arkın Ağırbaş ve Hüseyin Kaşot’a da okul müdürü Faik Arçay tarafından teşekkür belgeleri sunuldu.

Bu haber toplam 2288 defa okunmuştur