1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. OFENBACH’TAN YEPYENİ VE ENERJİK BİR DÖNÜŞ
OFENBACH’TAN YEPYENİ VE ENERJİK BİR DÖNÜŞ

OFENBACH’TAN YEPYENİ VE ENERJİK BİR DÖNÜŞ

Ofenbach olarakn bilinen Parisli ikili Dorian Lo ve César de Rummel, Kaliforniyalı efsane söz yazarı ve şarkıcı Nick Waterhouse ile beraber yeni single çalışmaları olan ‘Katchi vs Nick Waterhouse’u yayınladılar.

A+A-

Ersin Kaşif

Adres müzik okurları, öncelikle bu güzel single’ı yani Katchi vs Nick Waterhouse’u iTunes üzerinden satın almak ve dijital platformlardan dinlemek istiyorsanız işte adres;:https://UMGTurkey.lnk.to/katchiEm .  Ofenbach, ‘Katchi’ ile bir kez daha örnek alınası cesaretini ortaya koydu! Rock müzik etkisinde işler yapan ikili, GRAMMY adayı Leon Bridges’ın da yardımıyla kendilerine özgü ama klasikten şaşmayan şarkı sözleriyle beraber, elektronik müzik hayranlarına kendilerini sevdirtmeyi bir kez daha başarıyor. 
Spotify’da 5 milyon aylık dinleyiciye sahip olan ve Avrupa’nın dört bir yanında popülaritesi yüksek Ofenbach, ‘Katchi’ ile müzikseverleri bir kez daha kendine hayran bırakıyor.  Şu an Avrupa turnesinde olan ikili, konser tarihleri arasında stüdyoya girip gelecek hitlerini hazırlıyorlar. 

“OFENBACH”  HAKKINDA

Resmi olarak 2014 yılında piyasaya çıkan Ofenbach’ın müzik piyasasında yükseliş yakalamaları 2 yıl sürdü. Kariyerlerine çok sevdikleri deep house müzik türünü, yine çok sevdikleri müzik türü olan rock ile birleştirme hevesiyle başlayan ikili, ‘Be Mine’ ile Fransız müzik listelerinde 5 numaraya kadar yükseldi. O günden sonra yükselmeye devam eden Ofenbach, Fransa’dan Meksika’ya uzanan bir dinleyici kitlesi edinerek online platformlarda 130 milyon dinlenmeye ulaştı. Şimdi ise yepyeni şarkıları ile dans pistlerini bir kez daha sallamaya geliyorlar. Ofenbach’ın enerjik şarkısı ‘Katchi’yi dinlemeden geçmeyin! (EMI Music Haber).

 

Bu haber toplam 1936 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 340 Sayısı

Adres Kıbrıs 340 Sayısı