1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ödüller verildi
Ödüller verildi

Ödüller verildi

Taekwondo Judo Karate Aikido Federasyonu tarafından organize edilen 3 uluslar arası etkinliğin ödül töreni önceki gün yapıldı

A+A-

Dr. Fazıl  Küçük Spor Spor  Oyunları kapsamında Taekwondo Judo Karate Aikido Federasyonu tarafından organize edilen 30. WTF (Olimpik sistem ) Taekwondo Şampiyonası, 17.GTF Avrasya Taekwondo Şampiyonası ve 5. World Budo Martialarts Şampiyonası’nda dereceye girenlere ödülleri önceki gün (Cumartesi) düzenlenen törende yetkililer tarafından verildi.

Gökbilen “Bizi bölmeye çalışıyorlar”

Törende konuşma yapan Taekwondo Judo Karate Aikido Federasyonu başkanı Eyüp Zafer Gökbilen federasyonun büyük başarılara imza attığını ve ambargolara rağmen üçüncü ülke sporcularıyla yağrışma fırsatı yakaladıklarını kaydetti.

Gökbilen Judo branşını federasyondan ayırmaya çalışanların olduğunu ancak bu konuda spor dairesinin de kendilerine destek verdiğini belirterek “bizi bölmeye ve yok etmeye çalışanlar birlik ve beraberlğimiz sayesinde bunu başaramayacaklar” dedi.

Eroğlu “her yıl şampiyonluk mutlaka geliyor”

3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu da konuşmasında Eyüp Zafer Gökbilen’in yıllardır bitmeyen enerjisiyle sporcu yetiştirdiğini ve her yıl mutlaka şampiyonluk kazandıklarını belirterek “bu disiplini öğretenleri de öğrenip başarı elde edenleri de kutluyorum” dedi.

KKTC Takımı Şampiyon

Şampiyonalarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti takım halinde şampiyon olurken Türkiye ikinci Moldova da üçüncü oldu. Şampiyonada Ukrayna dördüncü, Romanya beşinci, Kırgızistan altıncı, Azerbaycan yedinci İskoçya da sekizinci oldu.

Ödüller verildi

Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, KTBK Komutanı Yılmaz Yıldırım, GKK Komutanı Tevfik Algan, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, TC Lefkoşa Büyükelçiliği müsteşarı İlyas Temizkan ve diğer yetkililer tarafından verildi.

 

 

Bu haber toplam 1265 defa okunmuştur