Ocak’ta hamle zamanı

Ocak’ta hamle zamanı

İkinci yarı kadrosu için transfer çalışmalarını sürdüren Türk Ocağı bu hafta somut adımlar atacak

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda ikinci yarı hazırlıkları devam ederken, takımın yeni teknik direktörü Derviş Kolcu mevcut kadronun iyi olduğunu ancak takviye planları olduğunu ifade etti. Görüştükleri oyuncuların olduğunu belirten Kolcu, bu hafta transferler için hamle yapılacağını belirtti.

 

Kolcu: “Bu hafta artık hamlelerimizi yapacağız”

Türk Ocağı’nın yeni teknik patronu Derviş Kolcu, sıkıntılı bir süreçlerinin olduğunu ancak iyi bir kadrolarının olduğunu ifade etti. Cuma günü sona erecek transfer döneminde 3-4 yerli oyuncuyu kadrolarına katma planları olduklarını ifade eden Kolcu, kaleci, belki stopere ve forvet ve kanat oyuncusunu takıma katma düşüncelerinin olduğunu söyledi.

“Transfer etmek için uğraş verdiğimiz isimler var” diyen Kolcu, “Zamanımız çok kısa. Görüştüğümüz futbolcular var. Bütçemiz doğrultusunda bu hafta artık hamlelerimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yabancı denenecek

Adanaspor’da denenen ve adaya dönüş yapacağı söyleyen Dinopeter’in yanı sıra mevcut kadroda bulunan James ve yerli statüde oynayabilen Justice’in yanı sıra kontenjan doğrultusunda Salı ve Çarşamba günü deneyecekleri yabancı oyuncular olduğunu ifade eden Derviş Kolcu, 10-14 Ocak tarihleri arasında da Malpas Otel’de kamp yaparak ikinci devreye hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2094 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.