1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ocak’ta altı sakat
Ocak’ta altı sakat

Ocak’ta altı sakat

Birinci Lig lideri Türk Ocağı’nda üç haftada altı oyuncu sakatlandı

A+A-

Necmi Belge

Bir dönemler Limasol’un, şimdi de Girne’nin köklü takımlarından “Maunacılar” olarak anılan Türk Ocağı Limasol, bu sezon rotayı iki sezon önce terk ettiği K-Pet Süper Ligi’ne döndürüdü.
K-Pet Birinci Ligi’nin üçüncü haftasında Değirmenlik ile birlikte dokuz puanla, kayıpsız yoluna devam eden iki takımdan biri olan Türk Ocağı’nda teknik direktör Hasan Topaloğlu hedefin, mutlak şampiyonluk olduğunu açıkladı.
Topaloğlu, lige iyi hazırlandıklarını, belirlerdikleri  hedef doğrultusunda iyi bir başlangıç yaptıklarını ve geride kalan üç haftada üç galibiyet ve dokuz puan çıkartarak, şu an ligde lider durumda olduklarını ifade etti.

Topaloğlu “Altı önemli sakatımız var”
Bir yandan üç maçta alına galibiyetlere sevinirken, üzerlerinde dolaşan kara bulutlar nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşamaya başladıklarının altını çizen Topaloğlu, sezon başında kadrolarını ne kadar geniş tutsalar da geride kalan üç haftada çok önemli altı sakat oyuncu verdiklerinin altını çizdi.
Bu altı futbolcunun ilk 11’de olmasının açıkça kendilerini çok büyük sıkıntıya sokmaya başladıklarını vurgulayan Topaloğlu özellikle gelen sakatlıkların büyük ve uzun süreli olmasının  bütün oyun şablonlarını ve kadrolarını yeniden sil baştan yapmaya zorladığını itiraf etti.

“Şanssızlık yakamızı bırakacak”
Topaloğlu yıllardır futbolun içinde olduğunu ancak hayatında bu kadar şansızlığın aynı dönemde bir takımın başına geldiğini ilk kez gördüğünü belirtti.
Yapacak fazla bir şey  olmadığını, eldeki mevcut oyuncularla daha hırslı daha inançlı yola devam etmeye çalışacaklarını dile getiren Topaloğlu, oyuncularına oldukça güvendiğini dile getirdi. Topaloğlu, kendi söylemiyle, en erken zamanda bu kara bulutların, uğursuzlukların ve şansızlıkların yakalarını bırakacağını umut ettiğini söyledi.

Geçitkale maçı
Önlerinde bir Geçitkale deplasmanı olduğunu ifade eden Topaloğlu, lige iyi başlamayan ancak iyi bir kadrosu olduğunu düşündüğü Geçitkale ile zorlu bir maça çıkacaklarını anımsattı.
Geçitkale maçında hedeflerinin mutlak üç puan çıkarıp, yola devam etmek olduğunu belirten Topaloğlu ne kadar eksikleri olsalar da bu maçta oynayacak oyuncularına inandığını, güvendiğini  ve tek hedeflerinin üç puan olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur