1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ocak’a “Mega Kulüp” projesi
Ocak’a “Mega Kulüp” projesi

Ocak’a “Mega Kulüp” projesi

Türk Ocağı Başkanı Fahri Altınör, sadece futbol takımı olarak değil, Türk Ocağı camiası olarak da Süper Lig’e dönmek istediklerini söyledi. Türk Ocağı’nın yeni ve çağdaş bir kulüp binasına ihtiyacı olduğunu söyleyen Altınör, 500 bin TL’ye mal olacak “Mega

A+A-

Necmi BELGE

Kıbrıs Türk futboluna damgasını vurmuş bir zamanlar Leymosun’da adeta marka olmuş ve “Maunacılar” olarak anılan Türk Ocağı, iki sezon önce terk ettiği Süper Lig’e dönmeye odaklandı.
Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Türk Ocağı Kulübü Başkanı Fahri Altınör, hedeflerinin şampiyonuk olduğunu vurguladı. Altınör, sadece futbol takımı olarak değil, Türk Ocağı camiası olarak da Süper Lig’e dönmek istediklerini söyledi.

Altınör: “Play-Off’ta yenilmeden elendik”
Göreve uzun süreli bir planlama ile geldiklerini anımsatan Altınör, geçtiğimiz sezon özellikle ligin ikinci devresinde güçlü bir takım oluşturduklarını belirtti.
Bu takımla, ligi sekiz galibiyetle tamamladıklarını ancak, Düzkaya maçında aldıkları iki kırmızı kartın takımı olumsuz yönde etkilediğini ve bunun sonucu olarak, hem ilk yenilgiyi aldıklarını, play-off’a ikinci sırada girdiklerini ve play-off’ta hiç yenilgi almadan elendiklerinin altını çizdi.

“Şampiyon A2 Takımı’ndan A takıma seçme yapacağız”
Altınör, bu olumsuzluklara rağmen, A2 takımlarının ligde şampiyon olurken, bir Süper Lig ekibi olan Mağusa Türk Gücü’nü yenerek, Ahmet Sami Topcan Kupası’nı kazandıklarını anımsattı. Bunun da altyapıya verdikleri önemi gösterdiğini ifade eden Altınör, bu başarılarından dolayı A2 takımını Alanya tatili ile ödüllendirdiklerini söyledi.
Altınör, bu başarılı takımdan 10 futbolcuyu kampa aldıklarını, önümüzdeki günlerde A2 takımından A takım için seçme yapacaklarını açıkladı.

Hasan Topaloğlu ile devam
Teknik adam olarak geçtiğimiz sezon da kendileri ile birlikte olan teknik direktör Hasan Topaloğlu ile devam etme kararı aldıklarını belirten başkan Altınör, şampiyonluğa ulaşacak güçlü bir kadro kurmaya başladıklarını söyledi.
Zaten mevcut kadronun güçlü bir kadro olduğunu ifade eden başkan Altınör, kendileriyle birlikte olacak futbolcuların, takım için mücadele edecek, ter dökecek ve kendilerine ayak uydurabilecek, memur zihniyetinde olmayan futbolculardan oluşacağını vurguladı.
Transfer çalışmaları olduğunu belirten başkan Altınör, takımın eksik yerlerine takviye yapacaklarını dile getirdi.

Türk Ocağı’na “Mega Kulüp” projesi
Başkan Altınör, Türk Ocağı camiasının artık yeni ve çağdaş bir kulüp binasına gereksinim olduğunu belirtti. Bu amaçla, 500 bin TL’ye mal olacak olan yeni kulüp binası projesini bu sezon hayata geçireceklerini ve yıl sonu gelmeden temellerini atacaklarını söyledi.
Altınör, binanın gelir artırıcı olmasının göz önüne alınacağını, bu projeye Türk Ocağı camiasının destek vermesini istediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1362 defa okunmuştur