1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ocak topbaşı yapıyor
Ocak topbaşı yapıyor

Ocak topbaşı yapıyor

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Türk Ocağı bugün çalışmalara başlayacak, resmi sezon açılışını 1 Ağustos’ta gerçekleştirecek

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yeni sezonda, yeni lig ve dolayısıyla yeni hedeflerle mücadele edecek olan Türk Ocağı’nda bugün idmanlar başlıyor. Teknik direktör Hasan Toplaoğlu,  YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, bugün sezon açılışı değil, sadece idmanların başlayacağını hatırlatarak, yapılacak transferle birlikte tam kadro halinde sezon açılışını 1 Ağustos’ta yapmayı planladıklarını ifade etti. Topaloğlu, lige renk katan bir takım olmak için çalışıp hazırlanacaklarının altını çizdi. Tecrübeli teknik adam, Gönüllerinde zirveyi zorlayan ve lige renk katan bir takım olmak istediklerini belirtti.

“Takıma etkili transferler yapacağız”
Türk Ocağı teknik direktörü Hasan Topaloğlu, bugün idmanlara başlayacaklarını ancak, takımdaki eksikliklerin olduğunu, transfere yöneldiklerini ve görüştükleri futbolcuları kısa sürede açıklayacaklarını ifade etti. İsim vermenin şu an için doğru olmadığını hatırlatan Topaloğlu, yerli transferlerin sonuçlanmasıyla birlikte yabancı transfere yöneleceklerini belirtti. Önce iç transferi bitirmeyi amaçladıklarını kaydeden başarılı teknik adam, yabancı transferinde de mevki belirleyip harekete geçeceklerini sözlerine ekledi. Hasan Topaloğlu, astronomik rakamlarla oyuncular almak istediklerini hem de takıma etkili transferler yapmak istedikleri bilgisini verdi. Sarı siyahlı ekip, bugün akşamüzeri yeni sezon idmanlarına resmen başlayacak.

Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur