1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “O kupa bu kulübe gelecek
“O kupa bu kulübe gelecek

“O kupa bu kulübe gelecek

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Yenicami ile Kıbrıs Kupası şampiyonu Cihangir arasında Cuma akşamı oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması öncesi başkanlar iddialı konuştu

A+A-

Yenicami Başkanı Metinser: “Son iki sezondur lig şampiyonluğunu kazanırken, geçtiğimiz sezon öncesi oynadığımız Süper Kupa mücadelesini kazanamadık. Kulübün yeni başkanı olarak ilk kupamı kazanmak istiyorum. Takımımın da bunu arzuladığını görüyorum”

Cihangir Başkanı Karavezirler: “Geçtiğimiz sezon ilkleri yaşamıştık ve yeni sezonda da ilkleri yaşamaya devam etmek istiyoruz. İyi çalıştık, iyi hazırlandık ve sezon öncesi oynayacağımız Süper Kupa karşılaşmasını kazanıp lige artı moralli girmek istiyoruz”

 

Hüseyin KIRAL

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Yenicami ile geçtiğimiz sezonun Kıbrıs Kupası şampiyonu Cihangir arasında Cuma akşamı, Girne Mete Adanır Stadı’nda oynanacak olan ‘Süper Kupa’ karşılaşması öncesi her iki kulübün başkanları iddialı konuştu. Yenicami Kulüp Başkanı Hüseyin Metinser yaptığı açıklamada, “İki sezondur ligde şampiyonluk yaşarken, Süper Kupa’yı hep kaybettik, artık bu kupanın bu kulübe gelme zamanı geldi” dedi. Cihangir Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler ise yaptığı açıklamada, “Camiamıza geçtiğimiz sezondan kalma ilkleri yaşatmaya devam etmek için Süper Kupa’nın da kulüpte yerini ayırdık ve kulübe getirmek istiyoruz” dedi.

 

Metinser: “Şimdi kupayı kazanıp kulübe götürme arzusundayız”

Son olarak 2015 yılında Mormenekşe karşısında Süper Kupa’yı kazandıklarını belirten Yenicami Kulüp Başkanı Hüseyin Metinser, “Ancak geçtiğimiz sezon başında oynamaya hak kaazndığımız Süper Kupa mücadelesinde Türk Ocağı’na 1-0 mağlup olarak kupayı kazanamadıklarını” hatırlattı. Metinser bunun üst üste ikinci Süper Kupa finalleri olacağını belirtirken, “Şimdi kupayı kazanıp kulübe götürme arzusundayız” dedi.

 

“Takımın form grafiği her geçen gün artığını gördüm”

Temmuz ayından beridir yeni sezon hazırlıklarını, teknik direktör Sedat Devecioğlu nezaretinde sürdürdüklerini belirten Yenicami Kulüp Başkanı Hüseyin Metinser, “Hemen hemen tüm idmanları izlediğini, tüm hazırlık karşılaşmalarını gördüğünü ve her geçen gün yapılan çalışmalar neticesinde takımın form grafiğinin arttığını” söyledi. Yaptıkları hazırlık maçaları ile de takımın oyun kurgusunun yavaş yavaş oturduğunu gözlemlediğini belirten Metinser, “Hocalarıma ve takımıma güveniyorum. Kupayı kazanmamamız için bir sebep de açıkçası göremiyorum” dedi. Metinser, “Bunları söylerken Cihangir’in kötü takım olduğu anlamına gelmesin, aksine iyi bir takım olduğunu vurgulayıp takımımın karşılaşmaya motive olmasını sağlamak için söylüyorum” dedi.

 

Karavezirler: “Bıraktığımız yerden başlamak istiyoruz”

“Geçtiğimiz sezon Kıbrıs Kupası’nı kazanarak kulüp tarihimizde camiamıza bir ilki yaşattık” açıklaması yapan Cihangir Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler, “Yeni sezon öncesi de camiamız bizden ilkleri yaşatmaya devam etmemizi ister. Bizlerde gerek yönetim, gerek teknik heyet ve

takımımız geçtiğimiz sezon bıraktığımız yerden başlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. “Ligin başlamasına bir hafta kala Yenicami ile böylesi önemli bir karşılaşmadan galip ayrılmak takımım için çok önemli” açıklamasını yapan Karavezirler, “Kulüpte Kıbrıs Kupası’nın yanında yerini ayırdık, inşallah her şey istediğimiz gibi gelişir ve o kupa kulüpteki yerini alır” dedi.

 

“Mesarya’nın temsilcisi olarak, tüm Mesaryalıları maça bekliyoruz”

Geçtiğimiz sezon kazanılan Kıbrıs kupası ile Mesarya’da büyük sevinç yaşandığının altını çizen Cihangir Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler, camiasına ve Mesarya halkına çağrıda bulunarak Cuma akşamı takımlarını desteklemek üzere Girne Mete Adanır Stadı’nda bulunmalarını için çağrıda bulundu. Karavezirler, futbol federasyonunun organize ettiği ligler içerisinde Süper Lig’de bölgenin tek temsilcisi olduklarını, bu nedenle Mesaryalıların desteğini beklediğini belirtti. Nurettin ve Ali’nin sakatlığının devam ettiğini, Uche’nin de cezalı durumda olması nedeni ile böylesi önemli bir maçta forma giyemeyeceğini belirten Karavezirler, “Sahaya 11 kişi çıkacaklarını ve yedek oyuncuları ile birlikte saha içerinde mücadele edecek futbolcularına güvendiğini, Cihangir’e kupa ile döneceklerini” söyledi.

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur