1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. North Card alan 500 TL kazanıyor
 North Card alan 500 TL kazanıyor

North Card alan 500 TL kazanıyor

Faisal İslam Bankası Genel Müdürü Özgür Erker kampanya ile ilgili ve FİB’de yaşan değişim ve gelişimle ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-


Faisal İslam Bankasından görülmemiş kampanya şimdi North Card alan herkese www.startbooking.com adresinden otel rezervasyonu yapacak herkes için çekilişsiz alışverişin miktarına bakılmaksızın ve herhangi bir şart aranmaksızın 500 TL’de Faisal İslam Bankasından hediye. 

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Faisal İslam Bankası Genel Müdürü Özgür Erker Faisal İslam Bankası’nın son iki buçuk senedir ortaklık ve yönetim yapısının da değişimiyle bir değişim süreci yaşadığını söyleyerek kampanyaların devam edeceği müjdesini verdi.

Adadaki nüfus sayısının ve banka sayısının belli olduğunu ve buna uygun ayrıştırıcı bir kampanya yapmak istediklerini anlatan Erker, “zaten sloganımıza da (sizi düşünen bir bankanız olsun) uygun olarak müşteriyi düşünen karşılıksız çıkarsız farklı bir kampanya yaptık” dedi.

Faisal İslam Bankası Genel Müdürü Özgür Erker, North Card kredi kartı için başvuru yapan ilk 1000 kişiye tatil için 500 TL hediye ediyor. Faisal İslam Bank Genel Müdürü ayrıca bundan sonra da North Card alan müşterilerinin kartlarını aktif kullanmalarını çünkü bu tip kampanyaların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Erker, Bankalar Birliğinin verdiği oranlarla Faisal İslam Bankası’nın 2014 yılı içerisinde en fazla büyüyen 3. banka olduğunu ve FİB’in %45 büyüdüğünü söyledi. Erker, bunun bankacılık sektöründeki büyümeye katkı sağladığını da belirtti. Erker, North Card’ı hali hazırda kullanan müşterilerin de bu kampanyadan faydalanamayacakları için üzülmemelerini çünkü Faisal İslam Bank’ın mevcut kart kullanıcıları içinde çok yakında büyük bir kampanya başlatacağının altını çizdi.

Erker, son olarak sigorta sektörünün en büyüklerinden biri olan Zirve Sigorta ile yapılan işbirliği çerçevesinde “acil sağlık sigortası” poliçesini en fazla satan yerin Faisal İslam Bank olduğunu bununda başka ortaklıklara ve iş birliklerine yansıyacağını söyledi.

Bu haber toplam 4748 defa okunmuştur