1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Normal şartlarda ayrılmak istemem”
“Normal şartlarda ayrılmak istemem”

“Normal şartlarda ayrılmak istemem”

Serdarlı ve Gençler Birliği tarafından transfer edilmek istenen genç futbolcu Sami Ergazi, Mağusa Türk Gücü’nde normal şartlarda kalmak istediğini belirterek,”Vermiş olduğumuz emeğin karşılığını alamadık. Bize isteyen takımlara da vermediler. Umarım en ya

A+A-

Transferin gözde isimlerinden Magusa Türk Gücü’nün başarılı futbolcusu Sami Ergazi Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu

Süleyman REBGE

Geçtiğimiz günlerde hem Serdarlı hem de Gençler Birliği’nin ciddi şekilde transfer etmek istediği genç futbolcu Sami Ergazi, Mağusa Türk Gücü’nde normal şartlarda kalmak istediğini ifade ederek, sarı-yeşillerdeki belirsizlik nedeni ile kendisini isteyen kulüplere transferinin gerçekleşmediğini söyledi.
Sami Ergazi, “Yönetimde yaşanan belirsizlikten dolayı transfer gerçekleşmedi. Normal şartlar altında Mağusa Türk Gücü’nden ayrılmak istemem, fakat vermiş olduğumuz emeğin karşılığını alamamış olmamız ve bu sezon da alamayacak olmamız nedeni ile yöneticiler bize ‘takım bulun’ dediler, ancak isteyen takımlara da vermediler” diye konuştu.

“Önemli olan ileride çocuklarıma göstereceğim başarılar”

Ergazi, kariyerindeki hedeflerini açıklarken şunları söyledi:
“Ben Mağusa’da doğdum ve büyüdüm. Bu efsane takımın şampiyonluğunu yaşayan karakterli futbolcular ile aynı formayı terlettiğim için kendimle gurur duyuyorum. Henüz 22 yaşında genç bir futbolcu olarak bir şey başarmış değilim, benim için önemli olan ileride çocuklarıma gösterebileceğim başarılar elde etmek ve adı hatırlanacak bir futbolcu olmaktır.”

“Umarım en yakın zamanda sıkıntılar aşılır”

MTG’nin geçirdiği sıkıntılı döneme değinen Sami Ergazi, “Mağusa Türk Gücü son yıllarda her ne kadar sıkıntılı dönemler yaşasa da bu camianın bir tarihi var ve bu ülkede semboldür. Umarım en yakın zamanda bu sıkıntılar aşılır ve onurlu mücadelemize devam ederiz” dedi.

Bu haber toplam 1856 defa okunmuştur