1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nisap sağlanamadı, toplantı ertelendi
Nisap sağlanamadı, toplantı ertelendi

Nisap sağlanamadı, toplantı ertelendi

Süper Lig ekiplerinden Binatlı’da Olağan Genel Kurul nisap sağlanamamasından dolayı yapılamadı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Binatlı’da daha önceden yapılması kararlaştırılan Olağan Genel Kurul, dün akşam nisap sağlanamaması nedeniyle toplanamadı. Genel Kurul, tüzük gereği 5 Temmuz Perşembe gününe ertelendi.

KOMİTE KURULDU… Sarı yeşilli ekipte başkanlık için kimse başvuruda bulunmadı, üyeler, fikir alışverişinde bulunarak, Yönetim Kurulu ile birlikte çalışmalar yapmak için komite kurmaya karar verdi. Kurulan komitenin üyeleri, 2 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yönetim Kurulu toplantısında hazır bulunacak ve bu konuda yapılacak olan çalışmaya katkıda bulunacak.

Başkanlık için başvuru yok

Binatlı’da son 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Orsel Neşe’nin bu yıl aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte başkanlık için aday başvurusu yapılmadı. Tüzük gereği Genel Kurul tarihinden 48 saat öncesine kadar adaylıkların kabul edildiği Binatlı’da bu göreve kimse talip olmadı. Nisap sağlanamayan toplantıda üyeler fikir alışverişinde bulunarak bu konuda çalışma yapmak ve aday belirlemek için komite kurmaya karar verdi. Komitede yer almak isteyen bazı üyeler Pazartesi akşamı gerçekleşecek Yönetim Kurulu toplantısında hazır bulunup, başkanlık konusunda çalışmalar yürütülmesine katkı koyacak.

GELECEK HAFTAYA ERTELENDİ… Binatlı’da dün akşam gerçekleşmemesi beklenen Genel Kurul’da çoğunluk sağlanamadı ve tüzük gereği toplantı bir hafta sonraya yani 5 Temmuz Perşembe akşamına ertelendi.

“Kesinlikle aday olmayacağım”

Nisap sağlanamayan Genel Kurul’un ertelenmesinin ardından söz alan başkan Orsel Neşe, korkacak bir durum olmadığını ve kulübün şu anda maddi anlamda artıda olduğunu söyledi. Binatlı’ya gönül veren üyelere çağrı yapan Neşe, bu tip toplantılara katılım için çağrı yaptı. Kendilerinin 4 yıl boyunca, iyi günlerin yanında çok zor günler de yaşadıklarını aktaran başkan Neşe, bir an önce kulübün bu toplantıda bir sonuca gitmesi ve gelecek için çalışmalara yoğunlaşması gerektiğini ifade etti. Orsel Neşe son olarak, kendilerinin misyon ve vizyonunun tamamlandığını hatırlattı ve başkanlığa aday olmayacağının bir kez daha altını çizdi.   

yeniduzen-satin-aliniz-585.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
Etiketler :