1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Nişanlısını bıçakladı, tutuklandı
Nişanlısını bıçakladı, tutuklandı

Nişanlısını bıçakladı, tutuklandı

Girne’de yaşayan A.K. isimli 27 yaşındaki kadın, ‘kendisini aldattığı’ gerekçesiyle 32 yaşındaki nişanlısı E.Y.’yi bıçakla sağ ve sol kolu ile sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı

A+A-

Meltem SONAY

Girne’de yaşayan A.K. isimli 27 yaşındaki kadın, kendisinden ayrılmak isteyen 32 yaşındaki nişanlısı E.Y.’yi önceki gün bıçakla sağ ve sol kolu ile sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı.
Girne Kaza Mahkemesi’ne dün çıkarılan zanlı A.K’nin soruşturma amacıyla 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verildi.

Hayati tehlikesi var
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklayamaya göre, Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’nde kontrol altına alınan E.Y.’nin hayati tehlikesi bulunuyor.
Olayın soruşturma memuru, mahkemede de Girne Hastanesi’ne kaldırılan E.Y’nin müşahede altında tutulduğunu ve hayati tehlikesi olduğunu belirtti.

‘Aldatma’ gerekçesiyle…
Önceki akşam saat 22:00 sıralarında Girne New Harbour Sitesi’ndeki evinde nişanlısı E.Y’yi, kendisini aldattığı için kollarından ve omzunun arka kısmından bıçaklayan A.K, dün Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Nüvit Gazi Hacı huzuruna çıkarıldı.
Polis mahkemeden, ‘Adam öldürmeye teşebbüs’, ‘Ağır yaralama’, ‘Yaralama’ ve ‘Ciddi darp’ suçları getirilen zanlı A.K aleyhine 3 gün tutukluluk emri talep etti.

Zanlı A.K: “Mağdur olan benim”
Mahkemede ‘Tutuksuz yargılanmak istediğini’ söyleyen A.K, ‘Mağdur benim’ diyerek, kendisinin de nişanlısı E.Y’den şikayetçi olduğunu belirtti.
Yüzündeki bıçak izi de dikkat çekerken zanlı A.K, ‘Ben de yaralıyım’ dedi.
Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Nüvit Gazi Hacı, zanlı A.K’nin soruşturma maksadıyla 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur