1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Nilgün Urhan hayatını kaybetti
Nilgün Urhan hayatını kaybetti

Nilgün Urhan hayatını kaybetti

Yaklaşık 7 metre yükseklikten beton zemine düşen Nilgün Urhan, dün akşam hayatını kaybetti.

A+A-

Gönyeli’de eşi tarafından darp edilen ve evinin balkonundan komşusunun balkonuna geçmeye çalıştığı sırada yaklaşık 7 metre yükseklikten beton zemine düşen Nilgün Urhan, dün akşam hayatını kaybetti.

Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin Yoğun Bakım Servisi’ne 8 Ağustos tarihinden itibaren yaşam mücadelesi veren Urhan dün akşam saat 22:10 sıralarında hayatını kaybetti.

“Ciddi darp” ve “ağır yaralama” suçlarından tutuklu bulanan zanlı S.U.’nun ise yarın yeniden  mahkemeye çıkarılması bekleniyor,  eşinin ölümünün ardından S.U.'ya "adam öldürme" suçundan da dava okunacağı öğrenildi. 

 

-----------------------------------------------------

Nilgün Urhan'ın ölüm haberini Polis  Basın Subaylığı şu şekilde duyurdu:

 

ADAM ÖLDÜRME
         

08.08.2015 tarihli Basın Bülteninde, “Adam Öldürmeye Teşebbüs ve Ciddi Darp”  meselesi ile ilgili olarak, 07.8.2015 tarihinde, Gönyeli’de Anamurlu Kurt Ali Sokak Hasan Şakir Apartmanları C-2 Blok, No-5’de S.U. (E-33), eşi Nilgün URUHAN ile ailevi sebeplerden dolayı tartıştıkları sırada, adı edilenin vücudunun muhtelif yerlerine vurup darp ettiği, daha sonra Nilgün URUHAN’ın ise 6.80 m yükseklikten beton zemine düşerek ciddi şekilde yaralandığı, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan ilk yardım tedavisine müteakip, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı ve S.U. tutuklandığı bildirilmişti.
        

Nilgün URUHAN 11.08.2015 tarihinde, saat 22.10 sıralarında, tedavi gördüğü Lefkoşa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

 

Bu haber toplam 5176 defa okunmuştur