1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nerede kalmıştık?
Nerede kalmıştık?

Nerede kalmıştık?

K-Pet Süper Lig’de ikinci devrenin ilk maçları bugün ve yarın oynanacak

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 14’üncü hafta karşılaşmaları bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Takımların ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmayı planladığı haftada lider Yenicami kendi sahasında Lapta’yı konuk edecek. Lig ikincisi Küçük Kaymaklı, Mağusa Türk Gücü deplasmanına konuk olacak.
Ligde bugün Yenicami – Lapta, Lefke – Çetinkaya, Bostancı Bağcıl – Cihangir ve Yeni Boğaziçi – Mormenekşe karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Gençler Birliği – Gönyeli, Mağusa Türk Gücü – K.Kaymaklı ve Doğan Türk Birliği – Serdarlı maçları ile 14’üncü hafta maçları noktalanacak.

Liderin konuğu Lapta: Yenicami – Lapta
Süper Lig’in ilk yarısını en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı önünde 9 puan farkla noktalayan Yenicami, ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında ligin 13’üncü sıra takımı Lapta’yı konuk edecek. Ara transfer döneminde takviye yapmayan siyah beyazlılar, genç futbolcularla yoluna devam etme kararı ile mücadele eden Lapta karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşmada Serkan Durmaz düdük çalacak.

Karadağ’da zor maç: Lefke – Çetinkaya
İlk devrede yaşadıkları kadro sıkıntısı ile dikkat çeken iki takım Lefke ile Çetinkaya bugün 16 Ağustos Stadı’nda mücadele edecek. Ev sahibi Lefke’de yabancı oyunculardan Smart cezası nedeni bu maçta oynayamayacak. Cedric ise maç haftasında takıma dahil olduğu için oynayıp oynamayacağı netlik kazanmadı. Çetinkaya’da gerçekleştirilen hazırlık dönemi ve yapılan takviyeler sonrası nasıl bir oyun sergileyeceği ise merak konusu. Maçı Savaş Tilki yönetecek.

Çıkışlarını sürdürmek istiyorlar: B.Bağcıl – Cihangir
Süper Lig’in ilk yarısının ikinci bölümünde çıkışa geçen Bostancı Bağcıl kendi evinde ilk yarının son haftalarında aldığı puanlarla toparlanma sinyalleri veren Cihangir’i konuk edecek. İlk devrenin sonuna doğru çıkış yakalayan iki takım, bu maçtan alacakları galibiyetle istikrarlarını sürdürme peşinde. Karşılaşmada Serhan Şimşek düdük çalacak.

Bölge derbisi: Y.Boğaziçi – Mormenekşe
Süper Lig’in önemli derbilerinden bir tanesinde Yeni Boğaziçi ile Mormenekşe bugün karşı karşıya gelecekler. Ev sahibi Y.Boğaziçi ilk devrede kalesinde az gol görürken az gol kaydetmesine karşılık mağlubiyet yüzü görmemişti. Devre arasında yaşadığı teknik adam değişikliği sonrası Y.Boğaziçi’nin nasıl bir performans sergilyeceği merak konusu. Ligin ilk haftasında beraberlikle biten bölge derbisinde Y.Boğaziçi’ne konuk olacak olan Mormenekşe ise rakibi karşısında 3 puan hesapları yapıyor. Maçı Fehim Dayı yönetecek.

Canbulat’ta puan hesapları: Mağusa TG – K.Kaymaklı
Süper Lig’de yarın oynanacak önemli maçlardan bir tanesi Mağusa Türk Gücü – K.Kaymaklı maçı. Ara transfer döneminde takviyeler yaparak yenilenen MTG’nin hedefi ikinci yarıya galibiyetle başlamak. Türkiye’ye giden futbolcuları ile beraber Yasin Kurt’u rakibine veren K.Kaymaklı, genç ağırlıklı kadrosu ile ikinci yarıya galibiyetle başlayıp Yenicami ile puan farkının daha da açılmasını istemeyecek. Maçı Mehmet Malek yönetecek.

İskele’de hedef galibiyet: G.Birliği - Gönyeli
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e beraber yükselen iki ekip Gençler Birliği ile Gönyeli, ikinci yarının ilk haftasında Cumhuriyet Stadı’nda karşı karşıya gelecekler. Ara transfer döneminde takıma takviyeler yapan ev sahibi ekibe karşılık ligin son sırasında bulunan Gönyeli transfer gerçekleştirmedi. İlk yarıdaki maçı G.Birliği tek golle kazanırken bu maçta da 3 puan hedefliyor. Konuk Gönyeli ise kötü gidişe dur deme adına bu maçtan puan hesapları yapıyor. Mücadeleyi Hakan Muhtaroğlu yönetecek.

Zor maç: Doğan TB – Serdarlı
Haftanın çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmalarından ön plana çıkanı Doğan Türk Birliği – Serdarlı. Hazırlık dönemini Türkiye’de gerçekleştiren ve A takıma genç takviyeler yapan Doğan Türk Birliği’ne karşılık Serdarlı ara dönemi sıkıntılarla geçirdi. İlk yarıdaki çıkışını devam ettirmek isteyen Doğan Türk Birliği ev sahibi olmanın avantajını kullanma amacında. Serdarlı ise yaşanan kötü dönemi atlatarak bu maçtan elde edeceği puan veya puanlarla toparlanmak isteyecek. Maçı Osman Özpaşa yönetecek.

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur