1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. “Nerden Nereye?” UKÜ’de sahne aldı
“Nerden Nereye?” UKÜ’de sahne aldı

“Nerden Nereye?” UKÜ’de sahne aldı

UKÜ’de “Nerden Nereye?”  Adlı Tiyatro Oyunu İzleyiciyle Buluştu

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi (ÖGDM) bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı UKÜ Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen “Nerden Nereye?” adlı tiyatro oyunu izleyicilere bol kahkahalı ve keyifli anlar yaşattı.

Prof. Dr. Halil Nadiri, UKÜ Tiyatro Kulübü’nün her geçen gün büyüdüğünü belirterek, “Bu sahne artık bize küçük gelmeye başladı, belli ki daha büyük sahnelere ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. Sahnelenen oyunu büyük bir keyif ve beğeniyle izlediğini kaydeden Nadiri, oyunun mesaj verici bir niteliklte olduğunu aktararak, “Oyunda emeği geçen herkesi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

İzleyiciler arasında yer alan ünlü aktör ve ses sanatçısı Korkmaz Polat ise oyunun eğlenceli geçtiğini belirterek, böyle yetenekli öğrencilerle birlikte sahnede olmaktan gurur duyduğunu kaydetti. Tiyatro gösteriminin ardından sahnede şiir okuyan Polat, “Tiyatro iyi ki var. Oyuncuların gerçekten enerjileri ve sahneleri mükemmeldi, ben çok beğendim” dedi.

“Nerden Nereye?” adlı tiyatro oyunun yönetmenliğini üstlenen Burçin Kübra Celep, oyunun kendisinde çok derin duygular yarattığını belirterek, ilk sahneye çıkışının bu oyunla olduğunu ve tekrardan sahnelenmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Çok zorlu süreçlerden geçtiklerini ve çok uğraştıklarını dile getiren Celep, “Oyunculuktan yönetmenliğe bir çok arkadaşımız sahnedeki ilk rollerini tekrar canlandırdılar. Güzel tepkiler aldık bu bizi çok mutlu etti” dedi.

UKÜ Tiyatro Kulübü Başkanı Ahmet Tokmak ise “Nerden Nereye?”  adlı tiyatro oyununun eski ve mevcut kulüp üyeleri tarafından kaleme alındığını hatırlatarak, bu oyunla öğrencilerin sıkıntılarını espirili bir şekilde ele aldıklarını kaydetti. Tokmak, UKÜ Tiyatro Kulübü’nün bir aile olduğunu ve sergilenen bütün oyunlarda profesyonel bir başarı elde ettiklerini de sözlerine ekledi. 

Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur
Etiketler : ,