1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nefes kesen maçlar
Nefes kesen maçlar

Nefes kesen maçlar

K-Pet Süper Lig’de 19.hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 19. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, Girne’de güçlü Doğan Türk Birliği karşısında galibiyet arayacak. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise Serdarlı deplasmanında puan peşinde olacak.

Ligde bugün; Cihangir – Gönyeli, Doğan Türk Birliği – Yenicami, Lapta – Mormenekşe ve Çetinkaya – Mağusa Türk Gücü karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Lefke – Gençler Birliği, Bostancı Bağcıl – Yeniboğaziçi ve Serdarlı – Küçük Kaymaklı takımları karşı karşıya gelecek.

Cihangir sürpriz istemiyor: Cihangir - Gönyeli
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Cihangir ile Gönyeli karşı karşıya gelecek. Geçen hafta uzun zamandan sonra Doğan karşısında mağlup olan Cihangir, son sıradaki rakibini mağlup edip üst sıraya tırmanma niyetinde. Ligin dibine demir atan Gönyeli takımı ise Cihangir karşısında sürprize imza atıp puan çıkarma peşinde olacak. Cihangir Stadı’nda oynanacak olan maçta Emre Öztaşlı düdük çalacak.

Müthiş maç: Doğan TB - Yenicami
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Doğan Türk Birliği ile Yenicami karşılaşacak. Geçen hafta harika maçta Cihangir’i mağlup eden Doğan Türk Birliği şampiyonluğa giden rakibini durdurmak istiyor. Geçen hafta Lefke karşısından galibiyetle dönen ve zirvede yalnız kalan başkansız Yenicami ise bu maçı da kayıpsız atlatıp şampiyonluğa bir adım daha atma niyetinde. Girne 20 Temmuz Stadı’ndaki maçın hakemi Serkan Şimşek.

Galibiyet şart: Lapta - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak karşılaşmada Lapta ile Mormenekşe karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Kaymaklı karşısında farklı mağlup olan Lapta bu maçta prestij maçına çıkıyor. Geçen hafta aldığı Gönyeli galibiyetiyle iyice moral bulan Mormenekşe ise bu maçı da galip tamamlayıp play-out’tan uzaklaşma niyetinde. Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanacak maçta Irmak Emin görev yapacak.

Kaybeden yandı: Çetinkaya – Mağusa TG
Ligde bugün oynanacak kritik maçta Çetinkaya ile Mağusa Türk Gücü karşılaşacak. Geçen hafta Yeniboğaziçi karşısında aldığı mağlubiyetle çıkışına dur diyen Çetinkaya birebir rakibini mağlup etmek istiyor. Geçen hafta Serdarlı’yı mağlup ederek umutlanan Mağusa Türk Gücü ise rakibini deplasmanda mağlup edip yukarıya çıkmak istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak kritik karşılaşmada Fehim Dayı düdük çalacak.

Zorlu 90 dakika: Lefke – G.Birliği
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak maçta Lefke ile Gençler Birliği karşılaşacak. Geçen hafta son saniyede yediği gollerle Yenicami deplasmanından puansız dönen Lefke bu maçı kazanıp play-out çemberinden iyice uzaklaşmak istiyor. Geçen hafta Bağcıl ile golsüz berabere kalan Gençler Birliği ise güçlü rakibini mağlup edip korkulu rüya görmeme niyetinde. Güzelyurt Zafer Stadı’ndaki maçın hakemi Serdar Bilgimer.

Kritik maç: B.Bağcıl – Y.Boğaziçi
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Bostancı Bağcıl ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta İskele deplasmanından beraberlikle dönen Bağcıl bu maçı kazanıp rahat bir nefes almak isteyecek. Bu sezon lige damga vuran ve geçtiğimiz hafta formda Çetinkaya’yı mağlup eden Yeniboğaziçi ise bu maçtan da puan veya puanlar koparma peşinde. Yakup Özorun Stadı’ndaki maçta Osman Özpaşa görev yapacak.

Varsa yoksa galibiyet: Serdarlı – K.Kaymaklı
Ligde yarın oynanacak zorlu karşılaşmada Serdarlı ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek. Geçen hafta alt sıradaki Mağusa Türk Gücü’ne yenilerek iyice düşüşe geçen Serdarlı takımının galibiyetten başka bir şey düşündüğü yok. Küçük Kaymaklı takımı da en azından ligi 2.sırada tamamlamak için maçtan puan çıkarma peşinde olacak. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’ndaki maçta Kerem Eran düdük çalacak.

Bu haber toplam 1081 defa okunmuştur