1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Near East Bank çalışanlarına Eğitim
Near East Bank çalışanlarına Eğitim

Near East Bank çalışanlarına Eğitim

Bilgi güvenliğini kurumsal varlıkların en önemlisi olarak gören ve yıllık stratejik hedefleri arasına alan Near East Bank, bilgi güvenliğinde eğitim ve alt yapıya yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Müşteriden işlemler gereği alınan her türlü bilginin güvenli ortamda kayıt altında tutulmasını müşteriye olan sorumluluğunun bir gereği olarak gören Near East Bank, bilgi güvenliğine ilişkin bilinç ve farkındalığın kurumsal düzeyde artırılması, tüm bilgiler için ortak bir koruma anlayışının oluşturulması ve her çalışanın olaya kendi katkısındaki önemi anlamasına yönelik ilk eğitim programını başarıyla tamamladı. Geçtiğimiz ay tamamlanan eğitimler alanında Türkiye’nin önde gelen bilgi güvenliği danışmanlık  firmalarından olan ve bankanın bilgi güvenliği  çalışmalarında birçok konuda iş birliği yaptığı Bilgi Güvenliği Akademisi  (BGA)  tarafından  verildi. Eğitimlerde, teorik, pratik ve görseller bir araya getirilerek katılımcıların bilgi güvenliği konusunda daha bilinçli olmaları sağlandı.

Tüm personelin heyecanla takip ettiği eğitimde; sosyal mühendislik,kurumsal bilgi güvenliği politika ve uygulamaları,  virüsten  korunma, internet erişimi güvenliği, e-posta güvenliği, yedekleme, iç ve dış saldırı yöntemleri vb. konularında örneklerle bilgi verilerek, bilişim suçlarıyla ilgili bir çok yaşanmış olay aktarıldı.
LHA

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur