1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ne bulduysa çaldı…
Ne bulduysa çaldı…

Ne bulduysa çaldı…

Muratağa köyünde Ali Osman Can’a ait çiftlik evine girerek çok sayıda çeşitli eşyalar sirkat eden R.U tutuklandı…

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Muratağa köyünde Ali Osman Can’a ait çiftlik evine girerek çok sayıda çeşitli eşyalar sirkat eden R.U önceki gün tespit edilerek tutuklandı. “Bina açma” ve “Sirkat” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, davaları mahkemece görüşülünceye değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

 

Çaldığı eşyalar tasarrufunda bulundu…

Meselenin tahkikat memuru Hakan Genç, 9 Mayıs tarihinde Muratağa köyünde Ali Osman Can’a ait çiftlik evinde bulunan odanın kapısının açılarak içeriye girildiğini ve içeriden 31 adet çeşitli el aletleri, 1 set anahtar takımı, 7 adet biçerdöver yedek parçası, 4 adet elektrikli el aleti ve 1 adet el çantasının sirkat edildiğini açıkladı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine geniş çaplı soruşturma başlatıldığını belirten Genç, yürütülen soruşturma neticesinde zanlının tespit edilerek tutuklandığını ve sirkat edilen eşyaların ise zanlının tasarrufunda bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını söyleyen Genç, zanlının davaları mahkemece görüşülünceye değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

 

Tutuklu yargılanacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlının davaları mahkemece görüşülünceye değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 2674 defa okunmuştur
Etiketler : ,