1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ne bulduysa çaldı!
Ne bulduysa çaldı!

Ne bulduysa çaldı!

İskele ve Yeni Boğaziçi’de 3 farklı yerden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı A.Ö, tutuksuz yargılanacak…

A+A-

Gamze BAYKUR

İskele ve Yeni Boğaziçi’nde 3 farklı yerden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı A.Ö dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Ambar açma” ve “Sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Ne bulduysa çaldı…
Meselenin tahkikat memuru Ozan Kuşak, zanlı A.Ö’nın 15-16 Ekim 2014 tarihleri arasında Yeni Boğaziçi’nde Taner Sancakoğlu’na ait depodan 2 bin 500 TL değerindeki traktör aksamlarını sirkat ettiğini açıkladı. Kuşak, yine zanlının 29 Kasım-3 Aralık 2014 tarihleri arasında İskele Sanayi Bölgesi’nde Mustafa Bayramoğlu’na ait makinist garajının arka kısmında bulunan 5 bin 900 TL değerindeki 2 adet araba motoru ile 7 adet araba şanzımanı sirkat ettiğini, Sinan Yılmaz’a ait makinist garajının arka kısmından ise 8 bin 500 TL değerindeki 2 adet bahçe motoru şanzımanı, 7 adet araba şanzımanı ve 2 adet sandal parçası çaldığını açıkladı.  Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Kuşak, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest kaldı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 1 KKTC vatandaşının 30 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve zanlının haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur